Loading site please wait...
Değişen yok, motor yeni yapıldı diyorlar. Durumu hakkında bilgi sahibi arkadaş varsa yardımcı olabilir mi ?
Değişen yok, motor yeni yapıldı diyorlar. Durumu hakkında bilgi sahibi arkadaş varsa yardımcı olabilir mi ?
Eğer burada durup daha ileri gitmeyeceksek, niçin bu noktaya kadar geldik?
Yav banada bulun bitane şöyle içi temiz sağından solundan ses gelmeyen. Varsın dolu olmasın motoru da şöyle çok yıpratılmış olmasın.
Değişensiz yazanın 4-5 parça değişeni 1-2 parça boyalı yazanın tavan hariç komple boyalı olduğu dönem![]()
Arkadaslar bilen varmi
2000 Model Çift Airbag Klima Biblo GTI
İlan No: 357835617
Peugeot 106 GTI 1998 Model 15.500 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 357835617
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Adami ariyorum kac saattir acmiyor bende buraya atayim dedim belki bilen olur diye. Yarin firsat bulursam tuzladaki cekme belgeli les 106 ya bakicamtoplar adam ederiz olasi varsa
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
buna da bakın isterseniz?
fotolardan bile baktıkca mıgde bulandıran yerlerı var arabanın
1998 model ama ıcınde cogu parcası 2001
sankı plakası başka kasaya geçmiş gibi duruyor
iyi bakmak lagzım sase numarası vs.
kadran orta kondol 2001
sag aırbag yok
dıreksıyon bakalıtı kırık
sol kapı acma yerındekı ayna kumandası yok
bu benım gorduklerım
zamanında yarıs kovalamıs araba eskısehırdeydı
Kesinlikle..
Tekrardan niyetlendim 106'ya gizliden camianın bilinen birkaç aracına tabir-i caizse salça oldum.. Sahipleriyle konuştum, bir tanesi canım abim hak veririm aracı 10 numara 5 yıldız düşündüğü rakamı absürt bulmadım ekstraları vs. ediyor gözümde istediği değeri ki anlaşmış sevindim açıkçası..
Bunu geçtim diğeri de yine camianın bilinen bir aracı 2 parça değişeni var ama kondisyon yerinde Allah'ı var ekstraları vs.. Gel gelelim 35-40 verdiler vermedim deyince 'Hayırlı işler' demek geldi içimden sadece..
Düzgün 106 sahiplerine tek sözüm; saklayın o arabaları 1-2 sene sonra çok rahat 50 bin piyasası bu gidişle.
'01 VK 106 GTI
'17 B Fiorino Premio
'98 AY 106 GTI
'97 LC Civic 1.4 IS
GNL Garage
SEMTİN GURURU SATISTA ... ILK GELEN ALIR HATASIZ KAZASIZ ..VTS.
İlan No: 362808023
Bu araça neden bakmıyorsunuz kasası güzel duruyor ama parası için diyecek sözüm yok ...
Sakliyorum bende 106mı
Temizini bulan paraya bakmasın versin, alsın.
Zarar etmezsiniz ALLAH'ın izniyle.
2. 106'm benim, her zaman temiz olmak kaydiyla binerim biiznillah.
Alacak arkadaslara da tavsiye ederim
resim yüke
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Kardeşim yanlış anlama ama takla atmış olabilir sigorta dan eğer bakabilirsen manisa plaka çıkarsa geçmişinde kesin takla attı araç ama öle büyük takla değil şöför tarafından hafif ters yattı sonra komple düzeltip boyadılar ama bak manisa plaka değilse değildir ....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)