senin benim diye ayrıştırmamak gerek mantık olarak alıcı adam giderAdana dediğin yere bugün bilet alsan yarın sabah 08:00 uçağı 99 TL
arayanların çoğu muhabbete arıyor zaten nekadar yakar nesi var.Ben 106 ilanlarında aradığım kişiye km yi geç değişenede eyvallah kule şase sağlammı mekanik nasıl diyorum adam illede yemin billah araba orj km de diyorsa teşekkür edip kapatıyorum isterse arka sokağımda olsun gitmem ben ilk 106 mı 2005 senesinde 129,000 km de sattım 10 yıl geçmiş hala aynı km de arabalar![]()
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
FB plaka hem kasa hem kondisyon olarak degerlendirilebilir.Bakmanizda fayda var.
K 1989 BB - TYPER / K 1997 BM - S2K / K 1595 BM - ML350
şimdilik konu açmak istemedim buraya yazıyım maddi durum netleşince konu açarım , 106 gti / saxo - c2 vts bakıyorum bütçe olarak ne kadar ayırmalı , nelere dikkat etmeli ? aracı ilk aldığım zamanlarda günlük olarak kullanıp daha sonrasında yarış aracına çevirmeyi planlıyorum o yüzden boya değişen takıntısı yapmayacağım ama proje iptal olursa satması zor olucak büyük hasar kaydı olmayan araç önerilerine bakabilirim
🚗 Daily Car 01" Corsa 1.4 - CarBusters 📷
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)