Merhaba, eski plakası 16 RR mı acaba öğrenebilirmisiniz? Yaklaşık 2-3 yıl önce Bursa'da bir arabaya niyetlenmiştim. Bire bir aynı, fotokopisi gibi(bagajındaki drag servis stickerine kadar). Arkadan ağır kazası vardı.
İlanda 3 parça boya yazınca, post atma gereği hissettim![]()
Eğer burada durup daha ileri gitmeyeceksek, niçin bu noktaya kadar geldik?
s.a arkadaslar bu aracı bılen varmıdır
Peugeot / 106 / GTI / zeytin gri sanrof klima sahibinden.comda - 655972152
kordonu guzel bıldıgınız var mı![]()
ayriten dodik marşpiyel hepsi bir bütün olmuş arabada
www.kaymaz.com.tr
"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"
Araç hakkında bilgisi olan var mı ? Uzak olduğu için direk çıkıp gidemiyoruz ilan 34-32-30 olarak düştü
Peugeot / 106 / GTI / KUSURSUZ GTI İLK GELEN ALIR sahibinden.comda - 642679577
İlk 106'ım çok anısı var bende.
Kaput panel sağ ön çamurluk şuan için değişik olması lazım. 130k de satmıştım. Antalyadaki ilk sahiplerine kadar ulaşmıştım zamanında. Benden sonra sağ arkadan kaza yaptılar diye biliyorum.
ince conta feh timing 13-59 kısa yazılım ile cayır cayır gazlıyordum. 1-2 el değiştirdikten sonra motor açılmış sanırım şuan ki setubu nedir bilmiyorum. Rahmetli kemal abi çok severdi bana geri satacaktı kısmet olmadı vadesi yetmedi. (allah rahmet eylesin)
2013 yılına ait kaput içi ;
![]()
Eski konulardan eski sahibi olduğunu okumuştum abi açıkcası senin yorumunu bekliyordum özelden yazmadım sorgu kısmında herkes görsün dedim.
Satıcı 1 çamurluk değişik dedi setup olarak fazla detay sormadık arkadaşım düşünüyor hesabı yok ondan ben sorguladım satıcı tam olarak neler söyledi bilmiyorum tek bildiğim 1 değişen olduğu
Podyada kulede yoksa ön bence sorun değil ama arka kısmı nasıl yapıldı orası vidasız parçalar tavana girdimi onu bilmek gerek biz satıcıyı biraz sıkıştıralım belki kendisi söyler
Sence alınır mı abi araç veya fiyat olarak kaça almak lazım dediğin gibiyse 30 da biraz fazla gibi
Eski sahibi sanırım kalp krizi geçirmiş onu almayı düşünrn arkadaşımda söylemişti o zamanlar takip ediyormuş arabayı Allah rahmet eylesin
Panel çıkma orj bulacaklardı, kaput da logo iptali olmuştu diye hatırlıyorum Antalya'da. Arkadaki kazasının şiddeti vs hakkında bilgim yok. Ben olsam o paraya alırım benim kriterim vs yok. Sunrooflu kiraz alıyorsun inprolu lucidli. Kafa ayarı güzel olsun motoru sağlıklı olsun bu araçlar için yeter.
Peugeot / 306 / 2.0 / GTI / Peugeot 306 2.0 GTİ sahibinden.comda - 664458436
almaya niyetliyim var mı bilgisi olan
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)