Biz hasar kayıtlı aldık. Aracın kazalı halini filan görmüştük zaten öncesinde. 40 kTL'lik hasar kayıtlık bir durum yoktu aracda. Örnegin arka kanat köşesi kırıktı. Tamir edildi ama o bile yazılmıs kazada ki bildiğim kadarıyla kanat için cok ciddi fiyat diyorlar.
Hani cok pert kayıtlı toplanan arac gördüm ama bu aracda öle bir hasar yoktu. Bizde ondan almıştık.
Düşünen kişiler için söyleyeyim araca bakın bakıttırın Hasar kayıt var diye ön yargılı davranmayın.
Bu arada km'si orjinaldir arkadaslar düşme yoktur.
İstanbul plakası yanlıs hatırlamıyorsam 34 ALR olması lazımdı.
☻/
/▌
/ \
zonguldaktaki kırmızı evo hakkında hiç mi kimsenin bilgisi yoktur ya ? çok iyi duruyor aylardır ilanda bir türlü bilgiye ulaşamadım
TT CTRCUF STILMS RC
Arkadaslar 65.000 civari evo 9 imkansizmi ?((
Fotolar senin için sıkıntı yaratmıyorsa belgeli sorgulama herkesi işine gelir. Herkes nasıl bir araca-satıcıya baktığını görür.![]()
Benim için en ufak bir sıkıntı dair içermiyor attığım resimler. Sonuçta kullanıcı adım ve şifrem gözükmüyor resimlerde. O yüzden problem değil yani, elimden geldiğinde bu saatlerde yardımcı olmaya çalışırım yani. Pm atanlara dönmüyorum ama burdan baştan söyliyimKonu üzerinden olabildiğince yardımcı olabilirim ama
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)