konusutm simdi o makineye bağlama aleti gelmiş ama ben daha once arabanın boyasını bile ölçmedim hiç anlamam etmem adamlara da güvenemıyorum hani bilmediğimden bi yamuk yapılabilir yoksa konusutm burda boya makineside varmıs arabanınn beynını bağlayabiliceğimiz makinede varmıs bugun kurulmış 2 tane servisten fiyat aldım birisi 400+ kdv diğeri 200+kdv fiyat çekti expertiz içinBu neyin kafası
Bu anadolu yakası ne pahalıymış arkadaş
Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.
Hz.Ali
bir arakadaşım altunizadede ( isim vermemek için tarif veriyorum ) renault yetkili servisinden araç almaya gitti ilanda tek parça boya yazıyordu ve uzun yoldan geldi almaya fakat arabanın tavanında bile boya çıktı. Sıfır arabalarda boya çıkıyor böyle bir ülkeyiz işte bence sıfırda alsanız makineyle bakın fırsatınız varsa.
Evet o arkadaşı bende tanıyorum zaten ne gelirse insanın iyi niyetinden geliyor.Şimdi sordurttum abi oralarda kıyı ve asf servislerine birisi 200+kdv birisi 400+kdv fiyat çıkardı expertiz için birde kağıt vermıyoruz sadece söyluyoruz felan dediler.Çok kararsız kaldım gösterecek yerde yok yetkili arabanın satıldıgı yerde boya makinesiyle arabanın beynını bağlayabiliceğimiz makine varmış ama hiç o konulardan anlamadıgımdan ben yapamam.Bu anadolu yakasndaki servisler ucmuş yahu![]()
Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.
Hz.Ali
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)