Beyler bu 1.7dti ların kronik sorunları olduğu hakkında bikaç yerde bişeyler okudum. Doğruluk payı var mıdır? yüklendiğinde gayet güzel yürüdüğünü biliyorum. Yakıtı ve bu söylentiler hk araç sahipler yorum yapabilirse sevinirim.
Printable View
Beyler bu 1.7dti ların kronik sorunları olduğu hakkında bikaç yerde bişeyler okudum. Doğruluk payı var mıdır? yüklendiğinde gayet güzel yürüdüğünü biliyorum. Yakıtı ve bu söylentiler hk araç sahipler yorum yapabilirse sevinirim.
Kronik sıkıntılar var ama hepsinin çözümüde var, yakıtı normal kullanımda 20-25 krş arası yakıyor gazlayınca 30 krş'a kadar çıkıyor..
Araç babamin aracidir yazilanlar neyse odur kendisi kendi istedigi herseyi yapti arabaya 3 tane arabasi oldugu icin satiyor 1 tl masrafi yok herseyi degisti masrafsiz mazotu koy bin seklinde burdaki cogu arkadas tanir bilir babamin nasil titiz bir insan oldugunu ibrahim kardesimde yazmis sagolsun
heralde araç satıldı
Sattim araci dun satis verdim.
Connecting site...
almayı düşünen arkadaşlara bilgilendirme..
aracı bugün inceledik sağ ön çamurluk, arka 2 çamurlukta ve ön-arka tamponda işlem ve boya var..
beyin tamir görmüş, klima fanı arızalı.. km 185.000 lerden 125.000 e çekilmiş.
1.7 corsa sini 106 gti ile takaslamak isteyen varmi?
j sende galiba dimi mustafa
http://s1310.hizliresim.com/1g/f/tjb95.jpg
Var mı 2.sahibinden boyasız 1.7 DTİ isteyen :)
bir pmde ben alabilir miyimm?
Cok ucuk fiyatlar istemiyorsaniz bende pm rica edebilirmiyim
SR Corsa bugüne kadar gördüğüm en temiz Corsa ibaresini geçiyorum en temiz ikinci el araç :) En son sattığım ekstalarla dolu BN Corsa bile duruş olarak bu araba kadar gözüme güzel gelmedi bu arabayı gördükten sonra :D Askeriyenin garajından çıkardık full kapalıda yatmış bugüne kadar. Aldığımız amca arabanın üstüne yaprak düştü diye sinirlenen biriydi :D Allah kaza bela vermesin..
Bir pm de ben alabilirmiyim ?
pm ler atıldı