1.7dti da deri koltuklu opsiyon varmıdır? sitede bir araçta var, orjinal fabrika çıkışı yazmış doğrumu acaba:soru:
Connecting site...
Printable View
1.7dti da deri koltuklu opsiyon varmıdır? sitede bir araçta var, orjinal fabrika çıkışı yazmış doğrumu acaba:soru:
Connecting site...
Connecting site...
araç hakkında bilgisi olan?
Connecting site...
Araç hakkında bilgisi olan varmı?
Araç içi kapı döşemleri süet kaplama, sadece sol arka çamurlukta boya var. km orjinal. Ses sistemi navigasyon geri görüş kamerası vs. var. Daha önceden araca yazılım yapılmamış ve motoru ile ugraşılmamış. cam filmi cosmo beyaz kadran var. Yani motor kaporta dışında benim alıpta yapacağım 1500-2000 tl lik masrafı arkadaş zaten yapmış. 15000 tl için direticem. Değer mi sizce?
Edit: Kimsenin bilgisi yok sanırım. Akşama bakmaya gidicem araca.
eski aracımdır, şu piyasada yazılan rakamlara bakılırsa bu araba bedavaya gidiyor
http://www.techturkey.com/forum/otom...-bn-123-a.html
Henüz dönebildim eve ve nete şuan bakıyorum.. Araç için pazarlık yaptık hayırlaştık nasipse pazartesi satış olucak..
Benim bahsettiklerim araç sahibinin dedikleriydi ki itibar ettik.. Ama sıkıntı yok..
Paramı cebime koyup baktığım ilk arabayı aldım çünkü çok beğendim.. Motoru yürürü kasası içi dışı al benisi olan bi araç.. İçime sine sine aldım.. Şuan okuduklarım bile kafamda soru işareti bırakmadı yani bilinen sevilen güvenilen kişilerin elinden geçmiş araç :)
İlaveten hayırlı olsun diye el sıkışırken telefonda dayı olduğum haberini de aldık.. Güzel bir gün oldu :) Hayırlı uğurlu olur inşallah..
Connecting site...
Bilen varmı ?
Connecting site...
Connecting site...
Bilgisi olan?
Connecting site...
Araç hakkında bilgisi olan var mıdır?
13.000 tlye kadar corsa c arıyoruz