hatırladım aracınızı. sanırım 2 ay falan oldu maslak opet taraflarında corsa b gsi ile gazlayarak geçtiniz yanımdan da pekte öyle az dumanlı değildimaşallah ama güzel tutunuyordu ilgimi çekmişti
http://www.techturkey.com/forum/otom...ird-corsa.html
bu corsadaydım bende...
ya aga hadi km olayını anlıyorum tmm kabulleniyorum alacam kafaya koydum diyorumda adam 16bınlıra dıyo hesabıma kıtabıma uydurayım alayım dıyorumda 1 kurus asagıya olmaz dıyo pazarlıkta yapmıyolar ona anlam veremıyorumnasıl olsa ben almasam suankı pıyasada baskasına satarım dıye dusunuyorlar galıba
![]()
![]()
ef sedan squad-
old is cool!
Malesef abicim, bizden önce başka birine nasip olmuş. Adamı ikinci kez arayamadan satılmış.
İşin doğrusu sesi saf da biriydi. Açık açık da bu işlerden anlamadığını söylemişti... Bizden çabuk davranıp birisi çökmüş. Her kim aldıysa hayrını görür, güzel günlerde kullanır inşallah. PM'ini de alırım abi bu arada. : ))
Bu arada; Corsa'ları 206 HDI'lar ve Fiesta TDCI'larla karşılaştırırsanız sonuç nedir? (tarafsız yorumlar bekliyorum a-dostlar) : )
K.
Yeni aldığım aracım bakımsız halde kat üstündeyken 3'ün sonuna kadar Rocco'yla yürüyodum sonra alıp gidiyodu..Aracımdaki yazılımdan habersizim hard mı değil mi diyeŞuanda baskı balatam kaçırıyo değişdikten sonra istiyenle deneyebilirim..
Turbodan habersizim ama orjinal turbo gibi duruyo..
corsa demişken aracı almayı düşünüyoruz var mı bilgi sahibi ...
Connecting site...
KESER DÖNER SAP DÖNER; GÜN OLUR HESAP DÖNER...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)