Kesinlikle... Birkaç arkadaşa sordurdum ticari kullanılmış son verdiğim araç da... :( Dediginiz gibi kesinlikle görüntüye bakmamak lazimmis. 13 el değişmiş...
Printable View
Herkese merhabalar,
Corsa 1.7 dti almak istiyorum bende. Hususi ticari konusunda kafam karışık. Birde stok 13.000 civarına araçmı almak mantıklı yada bakımlı ve hafif modlu 16.000 civarı mı?
Siteden önerebileceğiniz bakımlı temiz dti'lar varmı? Bütçem kısıtlı, ne sorunlar yaşarım? yazılım ve düz boru ile şehiriçi ne kadar yakar?
Saygılarımla
piyasaya bak 10 11a aldığımız araçlar 15 ten aşşağıya yok vallahi geçen yılbaşında sıfır araç fiyatları artınca ikinci el alt üst oldu inşallah bu yılbaşı benzer olaylar olmaz. dolu almak mantıksız kardeşim corsacıların zaten yaptığı şeyler belli atıyorum 13bine alıyor far karartma klasik amerikan park app yay pres yazılım düz boru hoop fiyat 16 17 bin.
Bahsettiginiz ozellikteki corsalar o fiyatlari etmez , sizin gozunuze gorunmeyen ama para eden ekstralardan biri mesela arka kismin comfort olmasi yan kol dayama arka yanlıklar pandizot arka koltuk , bi arabanin icinin comfort olmasi +1000 tl benim gozumde , yan marspiyerler dodikler 500-600 lirayi buluyor
Son bir haftadır tabiri caizse bakmadigim arac kalmadi. Zaten çoğu ya ticari kullanilmis ilk elinde ya da cok uzun km ler yapmis. Dogal olarak temiz bulmak samanlikta igne aramak gibi. Hele ki istanbul dışındaysanız... Ustelik bunlara ragmen bulabildigim en uygun arac 14 bin oldu. O da zaten bir saat icinde satilmis... Demem o ki piyasa çok fena... Temiz oynanmamis bir corsa bulmak zor oldugu gibi, bence 15i gozden cikarmaniz lazim o da min. Toplu bir sey alacaksaniz da 16.5 dan aşağıya bulmak cok cok zor. Benim sattigim gibi aciliyeti falan olacak satıcının da ancak öyle... Bu forumda temiz kovaladigim bir arac vardi o da 17 den düşmedi bir turlu...En son Alanya dan bir araca kaparo verdim. Satici da icime sindi... Cuma baktirip alicam Allah nasip ederse. Bunlar benim son bir haftadaki gözlemlerim... Dedikleri kadar varmis. Dti bulmak sabir isteyen bir is... Umarim ben de pişman olmam. Siz de gönlünüze göre bulursunuz İnsallah dostlar :) tavsiyem bilincli kisilerin elinden gecmis araclara bakmaniz. Dusuk km bulmak zaten cokk zor. Aradigim kisilerin cogu daha aracta abs olup olmadigindan bile emin değildi. Cogu mazot pompasi sorunundan bir haber... bunlardan uzak durun derim...
11.500 e 1.3 cdti kaput ve sag kapı degişik 162000 de comfort van alınır mı arkadaslar ??
Arkadaşlar bu araçlar hakkında bilgimiz varmı ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9204125/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9152977/detay/
Uzun uğraşlar sonucu corcimi aldım. Pzt 01'leniyoruz Allah'ın izniyle... Gerçekten temiz düzgün bir araç ve satıcı bulmak çok zor... Sıfır araç alanlara kızardım ama şimdi anlıyorum. Araba alır gibi satıcıyı da iyi seçmeniz gerekiyor... Çok şükür temiz geçmişi olan bir araç buldum. Darısı sizlere dostlar...
bu corsalar sadece yazılım düzboru kaç hplere yükseliyor? bide araçlar 200 binden yüksek olanı çok az. Hepsi 190k larda psikolojik sınır olarak mı o aralıklara düşürüyolar kmleri anlamıyorum. Tabii kullanıma bağlı ama ortalama kaç bin kmlerden sonra motorla ilgili sıkıntı yaşanır?
Aynen hocam bana da su km diyenlerin çoğunu sorgulattigimda uzaktan yakindan alakasi olmasigini gördüm. Ticari kullanilmadi diyor sigortacı dan sorduruyorum pinarin araci cikiyor ecza deposu araci cikiyor... Allahtan birkac genc arkadas vardi onlar durusce soylediler abi km orjinal degil diye. Gerçekten düzgün arac ve satici bulmak zor. Genel bakimi zamaninda yapilmis olsa bile kronik olarak direksiyon kutusu ve mazot pompasindan kaynaklanan beyin problemleri olabiliyor. Yine de tamamen temiz olup olmadigini anlamak zor tanıdık usta yoksa...
Aldık hocam sonunda cok şükür... Yine burdaki arkadaslar sağolsun bir motor ustasi bir kaportacı bir sigortacı ve servis kayıtları sorgulatmasindan sonra :D aldik geldik aracimizi :) Km düşük ve orjinal, motoru, içi temiz kayıtları var... İkinci el de yapılabilecek herseyi yaptik sanırım almadan önce :D gerisi kismet artik :)