Siktiredin maaliyeti, Burak bu arada hazır seni görmüşken, dosya masraflarını aldım :D:D
Printable View
Bak ne diyorum, 10 liraya alırsan 18 e mal edersin. Ama aldığın araba 250 binde olur komple boyalı olur. Koyar turbonu kırarsın yine 20 yi geçer :) Mal olmaz demiyorum. Km düşük boyasız yada 1-2 parça boyalı 15 liradan aşağı yok. 10 12 liraya 200 bin üstünde komple boyalı araba alırsan yaparsın 18 e.
He bu arada. YA Corsa BENİM. Benim Kadirle aramdaki muhabbet. Kimseyi ilgilendirmez benim yada onun demem. Zaten işin içinde olsan 18 e mal edemeyeceğini anlarsın ŞUAN Kİ PİYASADA. İşin içinde olanlar zaten yazıyo ortada :) Neyse yazmıcam daha 1.7 al yükle ondan sonra yazarsın :)
Connecting site...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0439561/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0245184/detay/
araçlar hakkında bilgisi olan varmı yada siteden mi ?
Varsa elinde çorsa olan pm lütfen
Connecting site...
Araç bizde sahibide foruma üye.
Hayırlı forumlar..
Connecting site...
Aracı bilen veya gidip bakan var mı? lokal dahi yok denilmiş doğrumudur acaba?
Arkadaşlar bu arabaya bu para verilir mi ve güneş yanıklı tavanın boyatsak satarken sıkıntı çıkartır mı acaba ?
Connecting site...
Araç Benim İlgilenen Ulaşabilir
Connecting site...
HBB satilik arkadaslar dusunen olursa yardimci olurum :)
Mantığın aslında doğru ama şöylede bi durum var hbb 19lu bi rakamda nerdeyse 20 hadi pazarlık ettin falan diyelim burdan istanbula gitmek vs ayrıntı işleri var.daha uygun rakama ve elimin altında bi araç varken değerlendireyim gibi düşündüm.ama tabi ki hbb nin artılarını bu aracında Masraflarını düşündüğünde dediğim gibi mantığın doğru.o kadar param olsada alsam keşke hbb yi :rolleyes: özetle bu paranın verilmeyeceğini anladım maviye :D
Connecting site...
SR Corsa
Bir araç bulduğum için bir haftalığına fiyatta esneklik yapabilirim,bulduğum araç satılırsa GSİ jant takıp devam edicez.
Kendi arabamı övmek için konuşmuyorum ama alacağın arabanın maliyetlerini göz önünde bulundurduğunda sana çıkarabilecek ufak tefek masrafları düşünerek söylüyorum minimum 1000-2000 arası bir maliyet çıkıcaktır. Alacağın araba 15000 gibi düşünürsekte 16-17000 lere gelicek ve boş olucak( motor anlamında). Tabikide bütçeni bilemem ama mantıklı düşündüğünde masraf açısından düşündüğünde hangisinin ağır bastığına sen karar vericeksin :)
Connecting site...
Araç benimdir düşünen olursa..