Kasıt sen değilsin dostum üstüne alınma.
Printable View
Yaw kardeşim napalım şimdi atölyede eşşek niyetine biniliyorsa ? Bizde 16 17'ye alıp zamanında 9 liraydı diye 9 liraya mı bırakalım nedir ? Bugün 16 binliraya aldığın zır stock dti'yi biraz keyifli hale getirmeye çalışsan 20'yi geçicek bunu hepimiz biliyoruz. Piyasa böyleyken sen söyle ne yapalım biz DTI sahipleri ?
Benim yazımın üzerine yazınca siz bende üstüme alınmış oldum, kusura bakmayın.
Ben bişey yapın ya da 9' a satın demedim, öyle bir öneride de bulunmadım, bulunmamda. Ben sadece zamanında gördüğüm 1.7 DTİ' ların ne amaçla kullanıldığını söyledim ve söylediğim gibi kamyonetten dönme, özelliği olmayan bir arabaya 19000 bana abes geldiğini söyledim hepsi bu.
Benim hedefim sen ya da bir başkası değildi, bu piyasanın saçma bir şekilde fırlamasıydı. He sadece bu durum Corsa 1.7 DTİ' da da geçerli değil, Honda piyasası vs vs.
2011 de 7500 e dti aldım 11 e sattım 2015 te 15 e aldım 18500 e sattım piyasa bu yükselecek tabi evet kamyonetten dönme olabilir bu siteminizi zamnında 11-12 ye satılmayan şimdi 25 leri gören civic ler içinde yapın
Yazımın sonunda Honda vs vs diyerek Civic piyasasına da olan sitemimi belirtmeye çalıştım ama yazımı tam okumadınız sanırım.
Aslında amortisman durumuna bakarsanız eğer normalde araçların değerinin düşmesi gerekiyor, söylemek istediğim bu normalde.
Neyse daha fazla yazmıycam, konuyu amacından daha fazla saptırmayacağım.
Kullanılmış malın değer kazandığı tek ülkedir belki de Türkiye.
Boyasız ve oynanmamış bomboş olanından bitane arıyorum arkadaşlar ***** sitede boyasız yazılıpta gerçekten öyle olduğunu bildiğiniz veya satmayı düşünen varsa yardımlarını bekliyorum, şimdide teşekkürler
Opel Corsa 1.7 DTI Comfort 2003 Model 17.000 TL Sahibinden sat
Bu hafta içinde almak istiyorum artık arkadaşlar yardımlarınızı esirgemezseniz çok sevinirim
İnşaat da kullanilmis olduğu görmüş arkadaş
Bende Rami kuru gıdada peynircilerde görüyordum ondan hala peynirci arabasi gibi geliyor ☺
Kimse yanlış anlamasin bende aldım kullandım sattım kendimdeykende peynirci arabam diyordum :)
ruhsat olarak kamyonet cıkması önemli değil ki sadece üretilirken arkası camsız ve arka koltuk yok die ısuzu pıckup yaptınız arabayı :) sonucta görüntüsü otomobil coğu otomobil ruhsatlı abs airbag klima daha ne olsun parcası bol eglenceli gizli özellikleri bile var.. kamyonet ruhsatlılar zaten 12-13den fazla etmiyor ugras bulursun 11e felan.
ben ıkı tane kullandım gayette memnundum o rakama böyle giden az yakan yok bence
yüklü 23-24 dediğin arabanın maliyetinden haberin var mı ? 1 turbo 1 cooler takmakla bitmemiş herşeyiyle sıfırlanmış arabanın üzerinde 0 mazot pompası beyni var mesela . sıfır kapak kol piston conta yatak var mesela..aksesuarlara girmiyorum bile..git bi parçacıya bak fiyatlarına..sonra işçilikleri ekle sonra bi yorum yap mümkünse. ya da git 17-18e boş al dediklerimi yaptır bakalım kaca gelecek ? :)
artık öyle değil işte...sen üniversitede değilsin ve bu arabalara artık inşaatlarda binilmiyor. hastası gidip oem parçalarla revize ediyor .. maliyeti yükselen arabanın fiyatı da yükseliyor.. 12-13e vanlar var söyledigin kategoride olan.. gidip onlara bakabilirsin ;)
teşekkür ederim umutcum... ilanda 27 yazıyor araç basında pazarlıgımızı tabiki yapacagız ...
bugun motul 10-60 , oem yağ ve mazot filtreleri ile bakımı yapıldı..
http://i.hizliresim.com/v5dLo6.jpg
Arkadaşlar benim aracım da satılıktır, aciliyetim yok. Tek satma sebebim vti almak istememdendir. Kaşıntı tuttu anasını satayım :)
Artık öyle olmadığını piyasa fiyatlarından anlamak mümkün :) Benim OEM toplanan ve yüklenen, ciddi emek, para, zaman harcanmış araçlara zaten sözüm yok. Ben sadece eskiden inşaat atölyesinde eşek niyetine kullanılan araçların ve o zamanlar yüzüne bakılmayan araçların şimdi ciddi rakamlar istenmesine karşı bir söylemde bulundum. He bu arada ben üniversiteye giderken o araçlar 270 KM' lerdeydi ama şimdi o kilometrede araç kalmamış. Hepsi belli bir kilometreden sonra geri sarmış sanırım :) Ben ilgilenmiyorum zaten, sırf bu sebeple de gidip B kasa 1.6 GSİ aldım. Amacım spor arabaya binmekti, spor araba olarak üretilmiş bir araç tercih ettim.
Not : Ben kimsenin malına çirkin, ayıplı mal demiyorum. Piyasada dolanan araçlara tüm kastım.