User Tag List

Sayfa 57/69 İlkİlk ... 747555657585967 ... SonSon
1294 sonuçtan 1.065 ile 1.083 arası

Konu: Corsa 1.7DTI Sorgulama

taytay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AliGizda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Buradaki kasıt bensem eğer ben zaten ilgilenmiyorum Konuya yazma amacıma gelecek olursak araç alacak arkadaşlara eğer bilgim varsa bilgi vermek, satılan araçlar hakkında forum sayesinde bilgi sahibi olmak.

Söylediğim gibi öyle bir amacım hiç bir zaman olmadı, olmazda.

Tüm 2. el araçların fiyatlarının abes şekilde fırladığının farkındayım ama 9 liraya alınmayan hiç bir özelliği olmayan, bilmem kaç bin km' den düşürülmüş kamyonetten dönme araçların 19 lira olması bana çok saçma geliyor. Ben üniversitedeyken bu araçların bi çoğuna inşaat atölyelerinde eşşek niyetine biniliyordu, hatırlatırım.
    Kasıt sen değilsin dostum üstüne alınma.

akucukdogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Buradaki kasıt bensem eğer ben zaten ilgilenmiyorum Konuya yazma amacıma gelecek olursak araç alacak arkadaşlara eğer bilgim varsa bilgi vermek, satılan araçlar hakkında forum sayesinde bilgi sahibi olmak.

Tüm 2. el araçların fiyatlarının abes şekilde fırladığının farkındayım ama 9 liraya alınmayan hiç bir özelliği olmayan, bilmem kaç bin km' den düşürülmüş kamyonetten dönme araçların 19 lira olması bana çok saçma geliyor. Ben üniversitedeyken bu araçların bi çoğuna inşaat atölyelerinde eşşek niyetine biniliyordu, hatırlatırım.
    Yaw kardeşim napalım şimdi atölyede eşşek niyetine biniliyorsa ? Bizde 16 17'ye alıp zamanında 9 liraydı diye 9 liraya mı bırakalım nedir ? Bugün 16 binliraya aldığın zır stock dti'yi biraz keyifli hale getirmeye çalışsan 20'yi geçicek bunu hepimiz biliyoruz. Piyasa böyleyken sen söyle ne yapalım biz DTI sahipleri ?

AliGizda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı taytay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kasıt sen değilsin dostum üstüne alınma.
    Benim yazımın üzerine yazınca siz bende üstüme alınmış oldum, kusura bakmayın.

Alıntı akucukdogan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaw kardeşim napalım şimdi atölyede eşşek niyetine biniliyorsa ? Bizde 16 17'ye alıp zamanında 9 liraydı diye 9 liraya mı bırakalım nedir ? Bugün 16 binliraya aldığın zır stock dti'yi biraz keyifli hale getirmeye çalışsan 20'yi geçicek bunu hepimiz biliyoruz. Piyasa böyleyken sen söyle ne yapalım biz DTI sahipleri ?
    Ben bişey yapın ya da 9' a satın demedim, öyle bir öneride de bulunmadım, bulunmamda. Ben sadece zamanında gördüğüm 1.7 DTİ' ların ne amaçla kullanıldığını söyledim ve söylediğim gibi kamyonetten dönme, özelliği olmayan bir arabaya 19000 bana abes geldiğini söyledim hepsi bu.

Benim hedefim sen ya da bir başkası değildi, bu piyasanın saçma bir şekilde fırlamasıydı. He sadece bu durum Corsa 1.7 DTİ' da da geçerli değil, Honda piyasası vs vs.

skyhigh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2011 de 7500 e dti aldım 11 e sattım 2015 te 15 e aldım 18500 e sattım piyasa bu yükselecek tabi evet kamyonetten dönme olabilir bu siteminizi zamnında 11-12 ye satılmayan şimdi 25 leri gören civic ler içinde yapın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı skyhigh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2011 de 7500 e dti aldım 11 e sattım 2015 te 15 e aldım 18500 e sattım piyasa bu yükselecek tabi evet kamyonetten dönme olabilir bu siteminizi zamnında 11-12 ye satılmayan şimdi 25 leri gören civic ler içinde yapın
    Yazımın sonunda Honda vs vs diyerek Civic piyasasına da olan sitemimi belirtmeye çalıştım ama yazımı tam okumadınız sanırım.

Aslında amortisman durumuna bakarsanız eğer normalde araçların değerinin düşmesi gerekiyor, söylemek istediğim bu normalde.

Neyse daha fazla yazmıycam, konuyu amacından daha fazla saptırmayacağım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kullanılmış malın değer kazandığı tek ülkedir belki de Türkiye.

Boyasız ve oynanmamış bomboş olanından bitane arıyorum arkadaşlar ***** sitede boyasız yazılıpta gerçekten öyle olduğunu bildiğiniz veya satmayı düşünen varsa yardımlarını bekliyorum, şimdide teşekkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Opel Corsa 1.7 DTI Comfort 2003 Model 17.000 TL Sahibinden sat

Bu hafta içinde almak istiyorum artık arkadaşlar yardımlarınızı esirgemezseniz çok sevinirim

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnşaat da kullanilmis olduğu görmüş arkadaş

Bende Rami kuru gıdada peynircilerde görüyordum ondan hala peynirci arabasi gibi geliyor ☺

Kimse yanlış anlamasin bende aldım kullandım sattım kendimdeykende peynirci arabam diyordum
    Livestrong

sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ruhsat olarak kamyonet cıkması önemli değil ki sadece üretilirken arkası camsız ve arka koltuk yok die ısuzu pıckup yaptınız arabayı sonucta görüntüsü otomobil coğu otomobil ruhsatlı abs airbag klima daha ne olsun parcası bol eglenceli gizli özellikleri bile var.. kamyonet ruhsatlılar zaten 12-13den fazla etmiyor ugras bulursun 11e felan.
    ben ıkı tane kullandım gayette memnundum o rakama böyle giden az yakan yok bence

tunch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RedCan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fiyatlar uçuk yazılımlı araçlara yazıyorlar 20-22 yüklüler 23-24. Adam gibi parasını hak edecek araba yok piyasada. Öneriniz varsa sabah alacağım.
    yüklü 23-24 dediğin arabanın maliyetinden haberin var mı ? 1 turbo 1 cooler takmakla bitmemiş herşeyiyle sıfırlanmış arabanın üzerinde 0 mazot pompası beyni var mesela . sıfır kapak kol piston conta yatak var mesela..aksesuarlara girmiyorum bile..git bi parçacıya bak fiyatlarına..sonra işçilikleri ekle sonra bi yorum yap mümkünse. ya da git 17-18e boş al dediklerimi yaptır bakalım kaca gelecek ?
    Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
    Daily Drive: Mini Countryman Diesel

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

artık öyle değil işte...sen üniversitede değilsin ve bu arabalara artık inşaatlarda binilmiyor. hastası gidip oem parçalarla revize ediyor .. maliyeti yükselen arabanın fiyatı da yükseliyor.. 12-13e vanlar var söyledigin kategoride olan.. gidip onlara bakabilirsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Umut melek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Izmirde ilanlar harici iki tane ck sevdigim kardeşlerimde kendi aramızda satılık olan dti var

Digeri de kırmızı sbn plaka 1752 big turbolu 3.20 d turbosu big coler bronz varex yazılım vs vs rakamı 24.5 falanlarda galiba tam emin degilim .

Düşünenler olursa iletişim numaralarını veririm arkadaşlar
    teşekkür ederim umutcum... ilanda 27 yazıyor araç basında pazarlıgımızı tabiki yapacagız ...
    bugun motul 10-60 , oem yağ ve mazot filtreleri ile bakımı yapıldı..

ES353 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı taytay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zamanında bilmem kaç paraydı yüzüne bakılmıyordu diyenler şimdi de bakmayın ozaman demekki değerlenmiş sizde ilgileniyorsunuz 2. el bütün araçların fiyatı fırladı. Hem üstünde extra olsun hem 15-16 bin lira olsun ben alayımda 20 ye satayım dimi
    Ben sahsen Bakmiyorum. Bi ara bakiyordum baktimki piyasa Allahuekber daglarinda bi dahada bakmadim. Ayrica ben araba ticareti yapmiyorum dostum yapsaydim eger suan 2.5 senedir ayni araca binmezdim

Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar benim aracım da satılıktır, aciliyetim yok. Tek satma sebebim vti almak istememdendir. Kaşıntı tuttu anasını satayım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tunch Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    artık öyle değil işte...sen üniversitede değilsin ve bu arabalara artık inşaatlarda binilmiyor. hastası gidip oem parçalarla revize ediyor .. maliyeti yükselen arabanın fiyatı da yükseliyor.. 12-13e vanlar var söyledigin kategoride olan.. gidip onlara bakabilirsin
    Artık öyle olmadığını piyasa fiyatlarından anlamak mümkün Benim OEM toplanan ve yüklenen, ciddi emek, para, zaman harcanmış araçlara zaten sözüm yok. Ben sadece eskiden inşaat atölyesinde eşek niyetine kullanılan araçların ve o zamanlar yüzüne bakılmayan araçların şimdi ciddi rakamlar istenmesine karşı bir söylemde bulundum. He bu arada ben üniversiteye giderken o araçlar 270 KM' lerdeydi ama şimdi o kilometrede araç kalmamış. Hepsi belli bir kilometreden sonra geri sarmış sanırım Ben ilgilenmiyorum zaten, sırf bu sebeple de gidip B kasa 1.6 GSİ aldım. Amacım spor arabaya binmekti, spor araba olarak üretilmiş bir araç tercih ettim.

Not : Ben kimsenin malına çirkin, ayıplı mal demiyorum. Piyasada dolanan araçlara tüm kastım.

muratr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Met Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar benim aracım da satılıktır, aciliyetim yok. Tek satma sebebim vti almak istememdendir. Kaşıntı tuttu anasını satayım
    canım e39 istermisin konfor spec ahahaha
    ef sedan squad-
    old is cool!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Artık öyle olmadığını piyasa fiyatlarından anlamak mümkün Benim OEM toplanan ve yüklenen, ciddi emek, para, zaman harcanmış araçlara zaten sözüm yok. Ben sadece eskiden inşaat atölyesinde eşek niyetine kullanılan araçların ve o zamanlar yüzüne bakılmayan araçların şimdi ciddi rakamlar istenmesine karşı bir söylemde bulundum. He bu arada ben üniversiteye giderken o araçlar 270 KM' lerdeydi ama şimdi o kilometrede araç kalmamış. Hepsi belli bir kilometreden sonra geri sarmış sanırım Ben ilgilenmiyorum zaten, sırf bu sebeple de gidip B kasa 1.6 GSİ aldım. Amacım spor arabaya binmekti, spor araba olarak üretilmiş bir araç tercih ettim.

Not : Ben kimsenin malına çirkin, ayıplı mal demiyorum. Piyasada dolanan araçlara tüm kastım.
    akıllı ve karlı bi iş yapmışsın

Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı muratr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    canım e39 istermisin konfor spec ahahaha
    abi vti ve typer a binmeden başka araba almayı düşünmüyorum

aykutsafakyaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı S.Özeren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İnşaat da kullanilmis olduğu görmüş arkadaş

Bende Rami kuru gıdada peynircilerde görüyordum ondan hala peynirci arabasi gibi geliyor ☺

Kimse yanlış anlamasin bende aldım kullandım sattım kendimdeykende peynirci arabam diyordum
    Bizim alt sokaktaki pideci hala 1.7 dti kullaniyor
    Alıntı mrbars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İçinde yaşamak zorunda kalmasak, gayet komik ülke aslında.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)