ben tekirdağda okuyorum bikaçkez uzaktan baktım sanayide duruyor araba.uzaktan güzel gözüküyorr içi motoru nasıl bilemem...eğer gidiceğiniz zaman banada uygunsa yardımcı olurum bakarız beraber
ben tekirdağda okuyorum bikaçkez uzaktan baktım sanayide duruyor araba.uzaktan güzel gözüküyorr içi motoru nasıl bilemem...eğer gidiceğiniz zaman banada uygunsa yardımcı olurum bakarız beraber
Hakkı Can Eryüzlü...
Hocam içinin fotoğraflarına falan baksaydınız. Ben çok araç baktım içi yüzünden boyasız kırmızı corsaları almadım. Sizin bekletiniz ne bilmiyorum tabi ki![]()
Bu araçlara bakacak olan arkadaşlar varsa kısaca bilgi vereyim.
Connecting site...
Aracın gerçek km si bilinmiyor 304 binden 163 bin e çekilmiş.
12.632 binlik 3 adet kaza 4 tanede hasarı yazmayan kazası mevcut.
Sinirimi bozan nokta dayı kazasız 2 parça boyası var diyor.
Connecting site...
Araç yakındaydı gittim baktım kazasız boyasız yazılmış ancak tavana yarı lokal ve komple boyalı 700 den aşağı mikron çıkmayan pek bir yer göremedim motorda yağ kaçakları aşırı fazla ayrıca motor su haznesinden ufak ufak su atılmaya başlamış conta gebermiş olabilir.
Connecting site...
Telefonda ben ufak bi kaza yaptım önden o kadar panelde falan birşey yok ufak tefek boyaları var dedi güvendim gittim.
sorgulamada 3 adet kazası mevcut 2 si fiyatsız 1 tanesi 648 tl
km bilgisi çıkmıyor sorgulamada ama km konusuda bence doğru değil
panel çok güzel işlem yapılmış kaynakları boyamamışlar o kadar güzel işlemleri var![]()
araçta hat denen birşey yok macundan dolayı.Direklerdede az bir işlem var.
Connecting site...
araç hakkında bilgisi olan var mı?
Connecting site...
Buna gidicem cuma günü. Bilen bakan var mı. Boya takıntım yok. Yürüyen ve motor önemli.
*On3r*
forumdan arayana güzellik yaparım
sahibinden link
araba o kadar yıkık duruyor ki elin boş döneceğine yüzde yüz eminim o arabada en az 4 5 parçada boya vardır
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...42689312/detay
Beyler ben şunu almayı düşünüyorum ama aklım takıldı varmı tanıyan?
Arkadaşlar kimse yanlış anlamasın art niyetli olmayarak bilmediğimden soruyorum bu 1.7 dti lere temiz ve yüklülerine 17-20 arası para verilir mi ? Bende almayı düşünüyorumda fazlamı uçmuşlar yoksa veriliyor mu bu paralar ?
Arabasına göre değişir. Stock corsaya ben 20 bin lira vermem. Çok temizse stock araca 17-18 verin. Daha üstünü verirseniz yazılım düz borusu vs 20'yi geçicektir.
Benim bütçem de 19 civarı. Bu fiyata 2-3 parça boyalı extralı corsa almak istiyorum. Ama 4 aydır istediğim olmadı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)