Bir ara cunuplanmış gibi araba.. Atamıyor üzerinden... Sürekli bir sıkıntı sorunu var..
Bir ara cunuplanmış gibi araba.. Atamıyor üzerinden... Sürekli bir sıkıntı sorunu var..
172RS ---- 182RS ---- 175RC ---- 182RS ---- 197RS ---- 180CPR ---- 210NBR ---- 225RS ----182RS ---- 200RS ---- 156CGI
Böle özel bi arabayı ne hale getirmişler ya.
Ben Renaultclubtr forumunda görmüştüm,iç kokpit tamamen renkli stickerlar ile kaplıydı tam apaçi modeliydi yani. O zaman bende rs alıcaktım bu arabayı hep istemişimdir ama o zamandan belliydi bişeyler olduğu.
Konuya bodoslama dalmış gibi oluyorum ama
Connecting site...
Şu aracı bilen var mı biraz aciliyeti var da![]()
Bostancıda oturan sarışın uzun boylu genç bi arkadaşın arabası.
Lokal boyaları var,önceki sahibi tam bir yaşlı kurt. Araç dendiği gibi tamamen orjinal bi araç. Herhangi bi modifiye yoktur,ben zamanında ilgilendim fiyatta anlaşamadık.
Fiyatta anlaşırsanız alınabilicek bi araç. Plakası KKM gibi bişeydi.
Bilgiler için çok sağolun yardımcı oldu ciddenPlakası MCM ama dedikleriniz benim araç sahibi ile konuştuklarım ile örtüşüyor.
Başka bilgisi olan var mıdır kullanan eden vs? Mesafe çok uzak olmasada boşuna karşıya geçmenin de mantığı yok ama bu gidişle bakıcaz gibi gözüküyor.
Bn araca gidip baktim sahibi iyi biri ama araci surdurmedi dis kozmetigine baktik sadece aracin ufak tefek boya isteyen cizikleri var On koltugun sol tarafi ile direksiyon asiri derecede asinmis.calismayan bi aksami yok aracin sag camurlugun ordan hasari var ama ole ciddi bise degil 7 8 bin hasar kaydi cikiyordu yanlis hatirlamiyorsam. Adam olur araba ama sahibi hayatta pazarlik yapmazMerthan´isimli üyeden Alıntı
Bostancıda oturan sarışın uzun boylu genç bi arkadaşın arabası.
Lokal boyaları var,önceki sahibi tam bir yaşlı kurt. Araç dendiği gibi tamamen orjinal bi araç. Herhangi bi modifiye yoktur,ben zamanında ilgilendim fiyatta anlaşamadık.
Fiyatta anlaşırsanız alınabilicek bi araç. Plakası KKM gibi bişeydi.
Bilgiler için çok sağolun yardımcı oldu cidden Plakası MCM ama dedikleriniz benim araç sahibi ile konuştuklarım ile örtüşüyor.
Başka bilgisi olan var mıdır kullanan eden vs? Mesafe çok uzak olmasada boşuna karşıya geçmenin de mantığı yok ama bu gidişle bakıcaz gibi gözüküyor.)
--34 BBY 36 Evolution VIII--
Rally Art Mr Edition EVO IX
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)