nerde bu R32 ler :)
Printable View
nerde bu R32 ler :)
sanırım bir turkiyede yok bu araç amerika da almanya da istemediğin kadar var adamlar araba konusunda en iyisine biniyorlar biz yollarda görürsek kendimizi şanslı sayalım :)
Arkadaşlar 34 TC 7579 MK5 R32'mi satmaktan vazgeçtim. Sanırım satmayı uzun süre düşünmeyeceğim. Videolarımı youtube gürsoy ceylan kullanıcı adıyla izleyebilirsiniz, böyle bir aracın herkese nasip olması dileği ile...
Connecting site...
hayrını gör :)
bi kötü garip duruyo ya
bide otomatikmişşş
''Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş'' daha R32'yi tanımayan sesini duymayanlar bile atıp tutuyor, ortalık bilmiş kaynıyor. Bu arada sahibinden.com'a MK4 R32 düşmüş ilgilenenlere duyurulur.
Bu arac gecen senede satilikti 35.000 TL'ye.
Alan elemanin arkadasi sanzimaninda problem oldugunu solemisti ama suan ne durumda bilmiyorum.
2 Tane kazasi var, 2006 ve 2008 olmak uzere.
Biri onden radiatore kadar degismis, digeride alttan.
Mide bulandiran kazasida alttan olan kazasi, cunku servise gelip sonrada yaptirmadan geri gitmis arac.
Aracin atil durusundan dolayi bende ilgilenmemistim, bundan daha kotu haldeydi, biraz sagini solunu duzeltmisler.
4 Ceker Haldex sistemide calismiyordu.
Herkesin mali kendine gore degerlidir tabiki ama bana gore istenilen fiyat bu arac icin cok fazla.
Alttan olan kazasi cok kotu degilse, iyi para harcanarak iyi yerlere gelir ama cok para harcanmasi lazim 4 ceker sisteminde sikinti varsa.
Ben S3 aldigim icin ilgilenmiyorum artik ama duzgun bir arac olsaydi ilgilenmek isterdim.
Ben alsam killigimdan dolayi cok para harcarim astari yuzunu gecer 2003 S3 aldik 90K'da o bile sagini solugunu duzelt derken 6-7K para yedi ki, buna heralde 20-25K harcarim duzeltmek icin sadece :D
kadıkoyde deilmydi bu pembe stickerlar vardı sagında solunda =)
Bende mk4 R32 hastalığı var, aynen bende şuan satılık olan vv plakalı R32'ye bakmaya gittim ama masraf istiyordu gerçekten, evvelini bilmem ama görünüş bakımsızdı, mecburen mk5 TC'mi aldım. Maşaallah gözü gibi bakmış benden öncekiler. Ama şuan mk5'i almamış olsam 32bin gibi bir rakama olursa tabi VV plakalı Mk4 R32'yi alırdım, sonuçta başka alternatif yok heran bulabileceğin bir araç değil, bu keyfi almak için kıyardım paraya.
42R turbolu r32 hayalim var inşallah yaparız bunu birgün..
sesi beni benden alıyo :)
arabasını bulamassak motorunu buluruz :D
Bugün işe gelirken gördüm bir tane, resim çekecektim de hareket halindeydik. Mat maviydi, suriye plakalı. Kaplama olma olasılığı yüksek tam emin olamadım...
Dün merak ettim sahibinden msj attım arabanın hasarı hakkında. Satıcının yanıtı şu şekilde :soru:
4 ADET HASAR GÖZUKUYOR 2 si kurtarıcı hızmetınden faydalanma 2 de tampon boyaması dilerseniz aracın şase nosunu verebilirim sigortacınız bu teferruatlara ulaşacaktır.