http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...02412052/detay
Printable View
bu kadar popüler bi siteyiz işte
konuyu hortlattık r32 düştü lan ilana :D
bence konuyu gördüler,daha önce bu fiyata ulaşamamıştı, peak yapmış sanırım.
tc plakalı aracın sahibinin egt tavan yapmış
Konuyu görüp o fiyatı yazdılarsa,lafla peynir gemisi yürümüyor,uyandıralım
Fiyat uçuk...
Benden 50 çalışır
Zamanında kevorkda 43e ilanı vardı 2-3 ay satılıkda durmuştu
Hatta sahibi görüyosa yazıyorum direk amarok veriyim :)
Daha daha mantıklı bi rakamla galeri harici bile satılabilir-di bence ;)
Benim bildiğim bitane var. Tamaş VW serviste karşılaşıyordum hep. Plakasını vermek doğru olur mu bilmiyorum ama plakadan sahibi bulnur mu, servis bilgi verir mi bilemem :)
Bence adam haklı, 1-2 yaş genç 1.6 pancarlar, 1.9 tdi lar 35 den aşağı istemezken, 1.4 tsi mk5 lere 50 civarı fiyat yazılırken 75 yazması doğal..
Topless modeller her zaman normallere göre daha fazla değer kaybı yaşanması normal
1.6 pancar ve 1.9tdi 30dan fazla vermek özellikle 2008 altına vermek enayilik...
1.4 tsi 40bin max hakkı fazlası yine enayilik (zamanında sıfırı 42bin liraydı cumhuriyet altını gibi değer kazanıyo)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...92300789/detay
İlandaki tt 80bin hasar kaydı var kaldırıma çıkmış belliki zoraki pert edilmiş
Telefonda 90 araç başında 80e iniyolar şahsen 5 daha verir gider bunu alırım en azından vw golf yerine audi ttye binerim
Boya kaza durumu nedir ki acaba??
Doğru, top modeller daha çok değer kaybediyor fakat atladığın nokta arabanın TR de kupon sınıfına girmesi dolayısı ile belli bir piyasası yok. 75 ister, 70 e verir belki 15-20 lira düşmez ama kazalı 3.2 TT alana kadar 2.0 TSFi TT alırım ben benzer rakamlara. TT ye de çok yazmış pert kaydına rağmen..
Bende onu diyorum ama saçma sapan arabacılar yüzünden piyasa uçtu gitti
3.2 çok mu iyi gidiyor hayır 4 çekeri mükemmel mi hayır peki neden şahsen beni cezbeden 3 noktası var
1 sesi güzel
2 otomatik
3 herkesin binebilceği kullanbilceği 4 kapı bi golf
Yoksa o paraya dediğiniz gibi 2.0 tfsi alır 2 katı giden %30 daha az yakan bi arabaya sahip olurum
200157249 Birde bu ilanda belki gözünüzden kaçmıştır diye koydum ...
Geçenlerde Ankara'da mavi 130 satılmıştı. Takip edenler illa ki bilir... 60 gibi bi rakama gitti galiba.
Bence bunun da hakkı max budur...
Valla hatırlayamıyorum... Özdoğanlar mıydı Erdoğanlar mıydı neydi hatta satan galeri.
Mavi 130i . E87 olması lazım. 2006 ya da 2007 mi neydi sanırsam.