eski JJ plaka olan
burak önceki sayfalarda yazmıştı plakayı
Printable View
Walla 3 tane sattiklarini solediler son 2-3 sene icinde JJ olabilir, baskasida olabilir.
Keske baskasi olsada o plakalari hatirlasan Emre cok iyi olurdu. :)
Ama JJ , 1-2 sene once bayada orda durdu.
Ben otomatik diye ilgilenmemistim ama simdi artik farketmez diyorum :D
orada durduğunu bildiğin araç jj ise odur muhakkak çünkü akşam abim gelmişti araçla akşam bindim bir tur attım eski bu araba dedim ertesi gün gre geldi ben almadım aracı eski derken bu kadar kıymetli olduğunu da bilmiyordum:):) sonra royale 4 kapı gelmişti bir tane daha onuda almak istemiştim ben oda mk 5 di siyah renk bayağı durdu ilanda bugün yarın derken o araba satıldı onun da plakasını hatırlamıyorum.
Bu siyahla birlikte 3 adet MK4 R32 ve 4 adette MK5 R32 satmislar, telefonda konustugum satis elemanin soledigine gore.
MK4'lerin diger 2 tanesi griymis, MK5'lerle ilgilenmedigim icin sormadim :)
JJ cok durdu orda ama otomatik/DSG diye bende hic ilgilenmedim.
Ama suan Manuel swabi yapicak cogu malzeme elimde oldugu icin DSG'de olsa olur diye dusunuyorum ama aradigimiz icin bulamiyoruz tabiki.
Walla MK4 R32 cok az Turkiye'de degerli olmasi normal, buyuk olasilikla 10 taneye ulasmaz sayilari.
Eski almancilar dan bilenler cikacaktir.hakan abi diye bahsi gecen yillar once vwturk de r32 nickiyle yazan abi miydi. Onun da otomobil r32 gorunurdu ama hic reelde gorememistik.
Mehmet, Kasim'a bahsettim ben Hakan abiden. Biliyorsun enteresan biriydi birsey cikmama ihtimali cok yuksek.
Aynen Yusuf'tan aldim zaten Hakan G. bilgilerini ama adam hayalet gibi. :D
Aslinda buluruz telefon nosunu falan isminden ama adam kendini bu kadar saklamaya calismissa, onun telini bulup aramak yanlis olur.
Demek ki ulasilmak istenmiyor, ancak tanidik vs. cikarsa ole bir baglanti kurulmasi lazim.
Insanlarida araba ariyoruz diye rahatsiz etmek istemem, herkes hoslanmiyor bu tarz durumlardan.
Hakan abinin zamanin da r32 ile beraber rs4 u vardi.
Aynı kişinin dh profili son aktivitesi 6 yıl önce ama :D belki e-posta gönder kısmından ulaşabilirsiniz.Konuyu merakla takip etmekle beraber eğer R32 bulamazsanız içinize sine sine tüm herşeyini elden geçirip swap r32 toplamayı veya benzer bir proje içine girmeyi düşünmüyor musunuz?
R32'nickli hakan abi vwturk de de yöneticilik yaptı bir süre, telefonu iletişim bilgileri mutlaka vardır , olmuştur yönetimden birilerinde, gerekirse olarak ulaşmaya çalışırız, ama çok gizemli biri oldugunda gerçeke bir r32 si var mı bilmiyorum, görmedim
igor hakan abiden bahsediyorsanız eğer.. ulaşamazsınız.
Audilover Rasit ile muhabbeti vardi yada ben oyle hatirliyorum. Emin olmak icin kendisine sorulabilir.
vwturk'ün sahibi, başkan Onur la da konuştum, ama oda tanımıyor, Altug'a soracaktım ama oda bilmiyordu diye hatırlıyorum, lafı geçmişti.
Bilirse Metin abi bilir ancak 'uyguntin'.
Ben aramıyorum.konuda arıyorlardı o yüzden yazdım.benim bir işim yok seneler oldu görmeyeli zaten.
Hakan denen sahista R32 war diye yazilmisti ondan merak ettik.
Hala yoksa zaten aramamiz icin bir neden de yok.
Sagdan soldan bir sekilde r32 denk gelir heralde bilmedigimiz gormedigimiz. 1 haftadir tr deyim neler neler gordumde alakasiz r32 mutlaka vardir :)
Ayni sekilde dusunuyorum, belki gider baskasi alir kismet.
Yaza kadar bulursam alirim, bulamassam artik obur seceneklere yonelicem.
son durum ne ? yoksa bulundumu :)
Durum hala ayni, konuyu gorenler eskiden 35'e satilan araci, suan sanzimani kirik halde 45 ister oldu, ki 25 anca eder bence ;)
Demek ki neymis konu acmicakmissin :D
reklam et kimse almasın :D
Dün batı ataşehir de park halinde mavi r32 görüldü. Acelem olduğundan durup foto çekemedim.
Benim anlamadigim DSG kirik ve o sanzimani nasil yaptiricaklar cok merak ediyorum, sonucta iyi bir para tutucak.
Biri senden kirik bir araci almak isterken aldigin fiyatin ustune 10K koymassin, genelde daha uyguna satarsin ki alan tamir ettirsin :)
Ama ulkemizde kisa yoldan para kazanma hayaliyle yanip tutusan gencler war tabiki, yapilcak birsey yok ;)
r32 meraklilari toplanmisken sorayim dedim. 335imi satmaya karar verdim ve yeni arac arayislarina basladim. Cok fazla kullanmayacagim icin piyasada pek fazla olmayan birseyler istiyorum MK5 R32, Audi b7 s4 denk gelirse rs4 gibi . Gazlamanin mumkun olmadigi biryerde r32 beni kullanimi ile, sorunsuzlugu ile mutlu edermi ?
sesi yeter heralde abi :)
Yahu ses 335de de var sorunsuz, keyifli makinalarmidir r32 ler onu ogrenmek istiyorum :)
Sorma walla, ilginc insanlar, her neyse garajda yatsin arac o zaman yapilicak birsey yok.
335'ten sonra acar mi bilmiyorum ama arada sirada biniceksen MZ4 Coupe al, gercekten cok zevkli bir arac.
Ben sahsen R32 alirsam gunluk kullanmicagim icin, sanada gunluk al diye tavsiye etmem sacma olur.
RS4'de olabilir kesinlikle.
USA'de de insanin secenek coklugundan kafasi karisiyor :D
Alirsin guzel birsey sikinti yok, elini sallasan 5000 tane R32 warmis mesela :D
Ki bence guzel konforlu rahat bir arac al gunluk kullanicaksan.
Ben eskiden coiloverlarin en sert ayarinda sehir icinde gezerdim ama artik gunlukte konfor daha onemli benim icin.
MZ4 Coupe'a birkac islem yapmistik, o bile yoruyordu birkac saat sonra.
Dsg problemi olan araç 34 VV 3637 plakalı araç mı?
Konunun akîbeti ne oldu? Var mı gelişme :)