bu önceden lacivertmi siyah mı neydi, panjurları normal megane panjuru olan arac değilmi?
madem gökhan kardeşimiz satarken herşeyini yazmış o zaman söyliyim.
biri saçma sapan modifiyeler yaptı aracın içine etti. sonra makas atarken taklaya geldi pert etti. sonra bir toplama pert hikayesi daha oldu.
sonra bir renocu aldı naptılarsa ayar tutmadı motor kırdı. blokta kaynaklar çıktı v.s yaptılar kırdı yaptılar kırdı. her tarafı fiberdi zaten. sonra gidip aracı bilerek pert ettiler. Her ne kadar inkarda etseler ben bilerek yapıldığını düşünüyorum çünkü ayar tutturamadılar.
aracın 3 perti var. pertsiz kazalarıda var. motor bloğu değişmediyse yağ kanallarında bildiğin egzoz kaynağı gibi kaynak var
gökhan ne harcadı ne yaptı bilmiyorum ama ondan önceki geçmişi sağlam mundar.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
madem yazıyoruz sen anlattın bende resimliyeyim, ilk önce bu kazayı geçirdi ( benim bildiğim ,öncesinden bilgim yok ) daha sonra toplandı ve sarı oldu ondan sonrada tekrar kaza geçirdi ve toplandı ve gökhan arkadaşımıza gitti , sonrası *****..( ben kesin bilgim olmadan birşey demem , resim olacak ıspat olacak öyle bir araba hakkında konuşurum )..
daha sonra toplandı ve sarı siyaha büründü...
( tamponlara dikkat )
ve daha sonra tekrar pert..
aradaki yapım aşamamlarını gökhan zaten anlatmış ve daha sonrası herkesin malumu gkacar arkadaşımız almış ve o biliyor .
sarı hali çok dandik toplanmış
Sahibinden de bi ilan var çıkma megane RS parçaları satıyor bu aracın fotoğraflarını kullanıyor ozman. Yanlışım varsa affola..
arabanın kaderi gerçekden kötüymüş
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)