Evet gecmisi oldukca kotu ama suanki sahibi derledi topladi arabayi. Ee tabi fiyatta ona gore yazilmis. Ama yinede bakmadan gecmeyin.
Printable View
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...95747416/detay
bu araci bilen Varmi ?
arac cok temiz görünüyo ki söylenen/yazılan da o şekilde.
Erzurum-İstanbul gidip sürprizle karşılaşmak ta olmaz :)
Ayrıca fiyat nasıl sizce ?
Şu an satılıkmı bilmiyorum ama , alan arkadaş uzun süre binmek için almamıştı en geç bu yaz ilana koyar herhalde. İlgilenen arkadaşa numarasını verebilirim..
http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/188491-dejavu_41rs225_meganers.html
Brk plakanın panjuru neden rs değil ?
Merhaba, aracın sahibi benim, sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olurum, fiyat konusunda da elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Vites topuzu ben aldığımda üstündeydi zaten, orjinal renault sport vites topuzu bildiğim kadarı ile servisten alınmış ama tam emin değilim.
Panjur da ben aldığımda bu şekildeydi, çok aradım orj rs panjur ama bulamadım, serviste saçma bir para istiyor, şimdi almanyadan arkadaşıma sipariş verdim ayın 24ünde gelicek, gelirken yanında getiricek onu takıcam, ayrıca siyah orj o.z. jant göbekleride sipariş verdim onlarda gelicek.
Hala tek parça boyalı aynı şekilde duruyor, sol yada sağ arka çamurluk o kadar.
Dediğim gibi panjur ben aldığımda bu şekildeydi her hangi bir bilgim yok ya kırılmış olabilir yada çalınmış ama bilmiyorum (bu arada tamponum orjinal ve her hangi bir tamir kırık çatlak v.s. felan yok)
Max. 31k bütçem var, TR'de ilk arabamı almak istiyorum ancak MRS piyasası hakkında bilgim yok; bu paralara temiz RS hayal midir?
Cıncık gibi diyebileceğimiz RS hayaldir desem başım ağrımaz.
Arkadaşlar Merhaba,
2005 Bursa otomobil Fuarı'nda ilk defa içine oturduğum turuncu rsden beri Aklım hep rsde. Nihayetinde Hanım'dan izin alabildik :) bana önerebileceğiniz bir rs var mıdır? Sahibindende ilanı olanlardan ziyade techturkeyde bilinen geçmişi sağlam bir araba arıyorum. Yardımlarınız için teşekkür eder , yardım edenlere Bursa'da iskender ısmarlayacağımı belirtmek isterim :)
Eskişehir'deki maviyi öneririm. Max. 2-3 bin tl masrafi olabilir olmayadabilir
Eski aracimdi...