ankaradaki daha mantıklı geldi fiyat ve km olarak eğer bişeyi yoksa tabi eskişehirdekinin yürürü ve kaportası gayet iyiydi en son gordugumde
Printable View
ankaradaki daha mantıklı geldi fiyat ve km olarak eğer bişeyi yoksa tabi eskişehirdekinin yürürü ve kaportası gayet iyiydi en son gordugumde
Eski DV plakali simdiki UT plakali turuncu rs gerek durus gerek yurur olarak gayet guzel bi araba ilanda yok arac ama sahibine ulasabilirsen alinicak bi arac bence
arkadaşlar merhaba,
stock haliyle araç sahibi olup satmaya niyetli tanıdığınız var mıdır?
Ben yüksek ihtimal satıcam
Turuncu Megane RS satmaya niyeti olanlar haber verirlerse sevinirim :) Tekrar Megane RS sahibi olma fikri var kafamdan atamadığım.
Eskiden 07 BVB 70 plakalı bir RS vardı, şu anda son durumundan haberi olan var mı ?
Connecting site...
bu aracın durumu nasıl bilen varmı ?
2013te 24 lü fiyatlara ilandaydı sıkıntıları vardı o zaman baskı vs şimdiki durumunu bilmiyorum
Connecting site...
Bilgisi olan warmı arkadaslar
varmı önerısı olan 33 bine kadar
eskı dv plakalı rs i onerebılırım
Eski dv rs satılmadımı ? İlanlarda yok şu anda
DV rs yani benim eski araba en son UT olarak geziniyordu piyasada. RAMS e geldiği gün yeniden kullandım. Mekanik olarak bişey yoktu ama kozmetik olarak içerisinin elden geçmesi gerek. Direklerdeki kumaşlar gevşemiş. Kapılardaki deri sıcak soğuk görmekten içe kıvrılan yerlerden yırtılmaya başlamış. Bendeyken arka tarafta vardı o sorun ben tamir ettirmiştim. O arabada esasında gömülü hazine aktarmada ama kimse bilmiyor. tek korkum o debriyaj bittiği zaman anlamayan birinin eline düşerse çöp olur baskı ve disk.
Peki şu anda rams,tamı hala yoksa satıldımı
rams taki rs satıldı diye biliyorum çok durmadı ilanda zaten