BRK yı tanımıyorum etmiyorum. Megane tüccarı mıyım meganelar hakkında bilgi sahibi olayım ki gelen adama da ben dedim BRK ya bak kmsi düşük diye. Arabayı yakından görmediğim sürece araba iyi ya da kötü yorum yapmam resimlerine bakarak. Sen araba alırken resimlerine bakarak mı iyi ya da kötü diye yorum yapıp direk notere gidiyorsun. Sahibinden de binlerce araba var resimlerine baktığın zaman araba 0 gibi ama yanına gittiğin zaman arabayı al kümes diye kullan daha iyi. Yukarıda dünya kadar yorumum var görmediğim tanımadığım araba hakkında resimlerine bakarak hangi araba için güzel diye yorum yapmışım. Kötü araba zaten resimlerde de kendini belli ediyor. Ben kendi arabam için bile şu anda iyi yorumu yapamam. Kaç tane adam geçti üzerinden. Dediğm gibi görmediğim binmediğim motorunu dinlemediğim araba hakkında iyi yorumu yapamam. Zeki ile zamanında bu yüzden tartıştık yanlış anlaşılma yüzünden.
IN BOOST WE TRUST
Bak ne güzel diyorsun ne beni ne de arabami taniyorsun, o zaman neden elinde belge olmadan tanimadigin bir adamin sözü ile buraya yazi yaziyorsun? Dediğin gibi burasi rs sorgulama sayfasi, yarin satmak istesem arabayi senin yazdigin bu sacma sapan yazi yuzunden milletle lafmi anlaticam? Sadece empati yap kendini benin yerime koy biraz.
Yaptığın atara gelince zevkle gelirim bakalim hangimizin nereleri degisiyor merak etme.
02' Ep3 type-r---00' Gc8---02' Vts---
05' CooperS---11' Ds3 thp --- 01' S3 1,8t
03' e46 330ci---13' İbiza Cupra--- 06' 2.5 STİMegane RS
Ben atar yapmıyorum sen ettiğin lafı bilmiyorsun. Ben de diyorum azıcık delikanlıysan o lafı yüzüme söylersin.
IN BOOST WE TRUST
Davete icabet etmek sünnettir alper kardeş, merak etme zevkle gelicem rahat ol.
02' Ep3 type-r---00' Gc8---02' Vts---
05' CooperS---11' Ds3 thp --- 01' S3 1,8t
03' e46 330ci---13' İbiza Cupra--- 06' 2.5 STİMegane RS
Hey allaam ölmeyi bayılmak sanan biri daha çıktı.
IN BOOST WE TRUST
Yukarıda bahsi geçen kilometre bilgileri gerçek değilse ilgili mesajları silmeniz veya sildirmeniz lazım.İlerıde satılacağı zaman yeni sahibi internetten sorgu yaptığında bu mesajlara ulaşabilir.
Connecting site...
bilgisi olan var mıdır
Sırf şu muhabbetler yüzünden Megane RS veya Clio RS almaktan korkuyorum. Aracı alırken kimseden ses seda çıkmıyor. Aracı aldıktan sonra haydaa neden aldın o aracı yok şurası patlak, yok airbag açmış, yok motoru laguna 2.0 parçalarıyla toplanmış vs.. Genel olarak yazdım kimse üstüne alınmasın. Çok şükür sattığım 2 spor aracımdan da dediğim dışında nokta bir şey çıkmadı.. Hala alıcılarla arar sohbet ederiz. Keşke herkes dürüst olsa da bu tarz konulara gerek kalmasa.
Tufan has no limits.
Connecting site...
var mı bilgisi olan siteden midir
Bugün, 2009 model Türkiye'deki tek 17.400 km.deki "makyajlı faz-2 (Mrs-3 audio göstegeli) " ve recarolu matador kırmızı Mrs-2 garajından çıkarılarak yeni sahibine geçmiş bulunmakta. Hayırlı uğurlu olsun...![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)