Renault Sport fiyat performans olarak Türkiye'de en mantıklı seçenek.
valla turuncu gs plakalı siemens çalışanı sanırım , istanbuldaki arakadaşlar ara ara görüyor...birde göreceksin direksiyona göğüsüyle yapışmış kullanıyor ama altındakinide biliyor kızınca basıyor gaza
... kapısında yatsak belki resim verir
![]()
Türkiye'de değerli araba demek için 2000 model 20 bin KM de,ya yıllarca yatmış yada geri geri kullanılmış,boyasız ama boyası güneşten yandığı için gerçekten boyasız,bide çekyat kumaşından döşemeleri olması lazım![]()
Connecting site...
Linkteki aracı bilenler var mıdır acaba ?
Araçta boya yokmuş sigortayla ilgili herhangi bir hasar kaydı da çıkmıyormuş. Fakat 2009 yılında serviste 6.800 TL lik alttan vurmadan dolayı airbagleri değişmiş serviste kaydı varmış. Motoru hararetten dolayı açılmış bu esnada da fransadan gelen parçalarla sıfırlanmış. Bilenler yardımcı olursa sevinirim.
Haklısınız fiyat oldukça makul ***** istanbulda bile piyasası ağır olan bir araç bu bölgelerde oldukça zor satılıyor. sahibi herşeyi anlattı satılmama sebebi fiyatı yüksekti ve galeride ilanda duruyordu ilgilenilmiyordu bence yine de bilen arkadaşlar yardımcı olur belki bu arada aracın plakası 33 rs 235 belki bir faydası olur...
3 yıl önce pendikte bir galerideydi daha öncesinde bostancıda görüyordum ve kasası gayet düzgündü fakat şimdik nasıl bilemiyorum ( pendikteyken boya dahi yoktu ), sanırım tesisat hala aynı tesisat ve sökülmemiş ..ayrıca kasa hala aynıysa biraz pazarlıkla alınabilir bence ,üşenmeden gidip bakılması lazım gibi .Bazı duyunlarıma göre km düşürülmüştü ama ne kadar doğru bilemiyorum.
airbag olayıda sanırım o yıllarda satılmadığından pert etmek için millet sahilde kaldırımlara vuruyordu aracı alttan ,belkide öle bişey olabilir .
Ilan kalkmis ve arac hakkinda bilgim yok ama sunu soyleyebiliyorum bu araclara hararet yaptirmak icin dogustan ozel yeteneklerle donatilmalisiniz.Gerisine birsey eklememe gerek yok sanirim.Bilinen gecmisi temiz ve net rs aliniz bu araclarda ucuzuna kacip belki masraf cikarsada eklerim mantigi her zaman hayal edilenden daha fazlasini harcatir..
arkadaşlar bende megane rs almaya niyetliyim Connecting site... araç hakkında bilgisi olan varmı ? bir önceki sahibi forumdan öncesini bilen varmı ?
Yaw arkadaş amma çok biliosunuz. Devir daim pompası bozulur hararet yapar müşür bozulur yapar. Hortumu patlar yapar. Sirkülasyon üzerinde Renault lastik hortumdan kör tapa koymuş. Bende patladı ve su bittiği için hararet fırladı bir anda duran trafikte. Ee ben özel yeteneklere mi sahibim. 1 Km ileride olsaydı Tem gişeleri geçmiş hızlı gidio olacaktım bende şu anda motora girmiş olacaktım. Eee nerede bunda özel yetenek.
IN BOOST WE TRUST
Connecting site...
araç hakkında bilgisi olan varmı ?
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)