kelalper Nickli Üyeden Alıntı
evet benim eski aracım şu anda satan kişi de siteye üye Jeandan nickli Candan kardeşim. Arabanın esas sahibi de Candanın yakın arkadaşı. Candan daki arabayı beğendiği için benim arabam yapılı diye aldılar. Ama hızlı geldiği için metanol intercooler ve downpipe ı çıkardılar. Üzerinde hala iyi parçalar var. Kendi yaptığım short shift var. Km si yüksek gelebilir ama hep uzun yolda yapıldı. İş için her hafta Bursaya gidip geldim. Aldığımda Renault mais kayıtlı 48 bin kmdeydi Nisan 2011 de aldım. Zorla benim ustaya götürebildik. Baktığım en son arabaydı ilanı felaketti korkarak ve en son artık hadi aramadık demiyelim diye aradık ve araba kusursuz çıktı da aldım. Satana kadar hep 10 60 edge kullandım ve 7k-8k km de bakımını yaptırdım sektirmeden. Araba yüklü olduğu için normalde triger seti 60k da değişmesi gerekirken sakatlık olmasın diye 30 binde değiştirdim. 100 bindeyken stock yazılımla dr ecu da 245 verdi stage 2 ile 266 hp verdi. Severek bindim ama artık rahat arabaya bineyim diye sattım. Satmadan bir gün önce bakımını yapıp verdim. Turbo revizyonunu da ben yaptırdım çok hafif yağ bırakmaya başladığı için. Üzerindeki parçalar hep Ktechten alındı. Derme çatma hiç bir parça yok filtre ağzına giden boru dışında. O da custom olarak özellikle o şekilde yaptık. Özel kalın kauçuk boru kullanıldı ısınmasın diye. Alan kişi ya neden ben bunu aldım demez beddua da etmez. Düzgün bi intercooler downpipe ve yazılım yaparsa bütün atmosferik Type R larla yürür.