uzak durmanızı öneririm
Printable View
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...13436729/detay
bu araç hakkında kim bilgi verebilir bana
bi kaç hafta önce maslak sanayide gördüm sahibi değil usta kullanıyordu ayak üstü biraz sohbet ettik kilometre orjinal dedi kendisi dıştan ilandakinden farklı durmuyordu gayet düzgündü içi de fena değildi ama motor boya durumu hakkında yorum yapamayacağım benimde plakası dikkatimi çektiği için aracı incelemiştim...
Aracın konusu var ama araç hakkında bilgim yok.
http://www.techturkey.com/forum/otom...tml?highlight=
Düşünürseniz benim aracım da satılık.
bız aracla tam bır ay once soz kestık sahıbı donus yapmadı bır daha ama :)
arac hakkında bıldıgımde bu arac hacızlıymıs sonra aracın ıcınden gosterge dahıl bır cok parca sokulmus o sekılde verılmıs sonra gerı alınıp parcalar gerı takılmıs her hangı bır reno servısınde km baktırdıgınızda saseden bır cekılmıslık hıssıne kapıla bılırsınız ama km saatı sokulunce km de sapıtma olmus sanırım degısık mevzuları var bu soyledıklerımde arac hakkında detaylı bılgı sahıbı olan arkadasımda aldıgım bılgıler kısaca km orjınal ama hacız olaylarından vs bıraz zor gunler gormus arac :)
Rica ederim, bugün aracıma bakmaya geldiler, cuma gününe kadar opsiyonlu. Haftasonuna kadar satılmazsa görüşebiliriz tekrar.
Bu da aracımın konusu, fotoğraflar biraz eski kalmış gerçi :)
http://www.techturkey.com/forum/otom...megane-rs.html
BRK plakalı olanla biz de ilgileniyorduk fakat yazılanlar arabayı alacak olan arkadaşımın kafasını karıştırmaya yetti :D
Öncelikle herkese selamlar, BRK rs'in sahibiyim, uzun süredir forumdan uzak oldugum için yazilanlari daha yeni görüyorum, ilgilenen arkadaşlara tesekkur ederim, öncelikle bir kac sey soylemek istiyorum, şuana kadar ne forum da nede başka bir yerde birebir gidip görmediğim hic bir arac icin olumlu yada olumsuz yorum yapmadim, kulaktan dolma seylerle yada uzaktan gormek ile bir arac hakkinda nasil yorum yapiliyor hayret ediyorum, uzaktan bakarak bir aracin genel durumu hakkinda yorum yapma yetenegine sahip arkadaslar telefon numaralarini yazarlarsa bir araba alicagimiz zaman gidip eşşek gibi 200-300 tl expertiz parasi vermeyelim, musait olunca bir zahmet gelip bakar bizde tesekkur ederiz...
Aracim hakkinda hic bir sey yazmiyorum ilgilenen arkadaslar motor mekanik yürüyen kaporta boya kompresör testi dyno testi ampulune kadar ister yetkili servis ister özel servis her yere gösterebilirler, aracimin yazdiklarimin disinda her hangi bir seyinin cikmasi durumunda gelen arkadasin bütün masraflari tarafimdan karsilacaktir, hatta aracin cikicak en ufak bir masrafi varsa ki yok bu kadar iddaliyim tarafimdan karsilanacaktir, eger cok ta kafam bozulursa veririm 300 tl 101 nokta expertiz yaptirip buraya resmini koyarim!!!
Uzaktan göz ile expertiz yapan arkadaslara duyurulur, saygilarimla hayirli ramazanlar.
Facebookta demir vahap isimli sayfası var oradan ulaşabilirsin
Merhaba arkadaşlar turuncu yada mavi megane rs arıyorum yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı acaba?
16RS001 hakkında bilgisi olan var mı?
BRK plakanın gerçek km si 219000 km imiş. Şimdi bilgisi geldi servisten.Satarken 44000 diye satıolardı.
ohannes!!! 44 niree 219 nireee... ;)