Fiyatı patlak bence ayrıca rengin gri olması dezavantaj benim için...
Printable View
Fiyatı patlak bence ayrıca rengin gri olması dezavantaj benim için...
Tüpü vs var dönüşte rahatca buz gibi gidersiniz çalışmayan aksamı yok :) inanki antalya içine bile sana söylediğim fiyatın altına vermedik. Gel pişman olmazsın kesinlikle arabadan ben kefilim yani. Dediğimizin harici asla birşey çıkmayacak. Birde orjinal jantları var üzerinde O jantları foto çekmek içn koymuştuk
Connecting site...
Bu adamın arabaları çok güzel oluyor genelde 30 milyarı tutulmayan renklere vereceğinize gidin beyaza verin derim ben varsın aksesuar olmasın zaten yapılan şeyler klasik yay xenon müzik sistemi çok bişey tutmuyor öyle
kardeş bak benim babam 20 yıldır honda alıp satıyor piyasayı çokta iyi biliyoruz vtec 2 lerden belki 15 tane belki 20 tane sattık senin gözünde manueli daha iyi olabilir ama otomatik vitesini millet kapışıyor hatta daha fazla paraya yani en azından ankarada öyle ki dışardan gelenlerde hep daha fazla para verip alıyor.bu 1...ikincisi o arkadaşının arabasının fotoğrafı varsa bakabiliriz fiyattada anlaşırsak alırız sıkıntı değil ;) haa bu arada beyazların piyasası belli millet 30 dan bi kuruş aşağı inmiyor ineninde arabaları sıkıntılı oluyor genelde sen şimdi kalkmış beyazla laciverti eşleştiriyosun yok lpg yok o yok bu yok sen temiz bi beyazı 26.500 e getir 5 10 tane bulabiliyorsan biz hemen alalım ;) bu arada 2 parça boyayı geçmemek kaydıyla :)
İlan Kodu:139250508
Bu araç hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar fiyatı nasıl sizce?
eski bir vtec2ci olarak boşverin onu aynı paraya 1.6 dizel alın yapın yazılımı geçin , basarken de az yakın hem freni yol tutuşu 2 3 sensörü olur aldığınız aracın diyorum :)
Connecting site...
aracı tanıyan var mı arkadaşlar iş yerinden bi arkadaşım ciddi düşünüyor
daha yeni sattım bel altı boyalı değişensiz gri sunroof + manuel 26.500 mal adamın malı sorgulayamayız ama fiyat biraz pahalı cidden :)
arkadaşlar arayışımız devam ediyor. bu aracı bilen var mı?
Connecting site...
arkadaşn gecen sene bu fıyatlara bu arabayı arasaydı tertemız vtec II verırdım ona :) 50.000de, servıs bakımlı, kazasız, boyasız, füme, duz, 2006, ES ve extralı 29.250'ye vermıştım :) lpglı araca bınerım dıosa bnce Accord alsın, verdığı paranın karşılığını alır..
Satılık ES7 yokmu günceli
arayışımız deavm ediyor arkadaşlar. aracını satan birileri varsa görüşelim.
otomatik düz nasıl dusunuyorsun renk farkedermi?
İnsallah gonlune gore bulursun bendeki otomatik