teşekkürler benim EF im var o bana yetiyor şimdilik de. yakın arkadaşıma alacağız nasipse ama bulamadık henüz.
Printable View
teşekkürler benim EF im var o bana yetiyor şimdilik de. yakın arkadaşıma alacağız nasipse ama bulamadık henüz.
akşam günceli olsun
2.seçenekteki aracın bundan yaklaşık 1.5 ay önce aynı isimden ilanı vardı adam askeri personelmiş öyle konuşmuştuk. fiyatı 28.000 tl idi aradım çorumdan birisi gelecek bakmaya dedi adamla konuştuk abi dedim sen arabaya az yazmışssın hayırdır bişeyi mi var dedim yok kardeşim böyle uygun gördüm dedi neyse öyle kapattık şimdi 30.000 den ilan açmış :) 27 falan teklif edin mezar spec :D
Bu arada aracın hatırladığım kadarıyla 2 parça mı 3 parça mı ne boyası var demişti sanırım ön sol çamurluk ( yolcu tarafı) bi arka çamurluklardan biriydi bide kapı demişti sanırım yanlış hatırlamıyorsam.
ılandakıler harıcı tanıdıgında olan veya aracını satmak ısteyen veya tavsıye edecegınız bır arac varmı arkadaslar ?
05-06 es otm arıyorum ( renk olarak sıyah lacıvert ve bordo harıcı )
80 bın km cıvarına kadar,makul fıyatlarda ( aracına gore lımıt 26.000 tl ıle 28.000 tl arası ,mumkunse servıs bakımlı ) temız degısensız max 1-2 parca boyalı olabılır :)
veya
jazz sorgulaması olmadıgı ıcın onuda buraya yazayım :)
06-09 jazz elıte otm ( sıyah renk harıcı )
yıne 60 bın km ve 28.000 tl ye kadar tercıhen boyasız servıs bakımlı temız honda jazz aramaktayım
tşk ler,evet saçma rakamlar var bulursak alırız :)
öcelik es nin sonra jazz olmadı 207 dizel :)
acil hala aranıyor yokmu arkadaşlar dosta gidecek bi araç?
Connecting site...
arkadaşlar araç hakkında bilgisi olan varmı ?