User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
53 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Acilll Chrysler Vision Hakkında ??

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Tuna-EP3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi Kafamızdaki Fiyatlara o şekilde zaten Max.18 diyoruz oda sınf km si düşük olursa tabi... LPG işi kafamı karıştırıyor yani 3.5 motor arabaya bin LPG taktır bana çok komik geliyor ulan madem benzin alamıyacaksın gücün yok o kadar kalkıp o haltı işlemenin manası ne diye düşünüyorum ?
    bende seninle aynı fikirdeyim aynen ama bu tip araçlar istisnai araçlar o kapsamın dışında araçlar.. benzinde ciddi bir yakışları var ve alan kesimde ilk çıkdığı gündeki gibi çok zengin kesim değil artık fiyatlarından ötürü bulundukları sınıfın üstünde zenginlik arayan zengin orta kesmin yada orta üst kesmin aracı.. o kesim içinde aracın giderleri azda olsa önemlidir.. Benim fikrim tabiki.. benzinde üstesinden gelirseniz hiç takmayın tabiki.

Lhs ler zaten zamanının ötesinde dolu araçlar birazda alan üstüne titreyip modernize etse günümüz araçlarından donanım açısından fazlası olur eksiği olmaz..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Risendark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende seninle aynı fikirdeyim aynen ama bu tip araçlar istisnai araçlar o kapsamın dışında araçlar.. benzinde ciddi bir yakışları var ve alan kesimde ilk çıkdığı gündeki gibi çok zengin kesim değil artık fiyatlarından ötürü bulundukları sınıfın üstünde zenginlik arayan zengin orta kesmin yada orta üst kesmin aracı.. o kesim içinde aracın giderleri azda olsa önemlidir.. Benim fikrim tabiki.. benzinde üstesinden gelirseniz hiç takmayın tabiki.

Lhs ler zaten zamanının ötesinde dolu araçlar birazda alan üstüne titreyip modernize etse günümüz araçlarından donanım açısından fazlası olur eksiği olmaz..
    doğru söylüyorsun abi bizde alıp ufak tefek uğraşırız bakalım hayırlısı nerden nereye geldik Allahallaaaa Concorde dedik Vision dedik LHS ye geldik
    Herkes ektigini Biçer bu hayatta...

By_emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hurda yasasıyla nasıl evladiyelik biniceksin ?
    05 Civic Vtec ||
    Emre Ayg..

Herşey Türklük için

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı By_emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hurda yasasıyla nasıl evladiyelik biniceksin ?
    bildiğim kadarıyla 90 model ve altını hurdaya alıyorlar... Ayrıca bu arabaya gelene kadar neler var hiç bişey olmadı araba trafikten men olur kapımın önünde yatırırım evladiyelik olmuş olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    hurda yasası zorla arabanı almıyor.. hurda yasasında aracını gidip kendin gönüllü verirsen alıyorlar.. öyle kimsenin zorla kapısına gelipde senin arabanı alıcaz demiyorlar..

bu araçda zorlanıcağınız tek şey teyp olur biz teybi arkadaşla amerikadan gelirken getirttik arabada çok farklı bir teyp var double desen değil 3.5 lik klasik teyp desen değil ikisinin tam ortasında 4.3 lük bir teyp birde tam karede değil köşeleri oval geliyor türkiyede bulamadık amerikadan arkadaş gelirken aldı ordan navili telefon özellikli dvd divx geri kamerası v.b özellikli güzel bu o zamanın lhs concorde voyagerlar 300m leri için yapılmış özel teyp sanırım türkiyede o teyp tek benim arkadaşın lhs de var ama aracın o iç havasını bir teyp bile fena değiştiriyor o klasik tuşlu teyp çıkıp bunu takınca içi bile baya bir modern görünmeye başladı..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hurda yasası zorla arabanı almıyor.. hurda yasasında aracını gidip kendin gönüllü verirsen alıyorlar.. öyle kimsenin zorla kapısına gelipde senin arabanı alıcaz demiyorlar..

bu araçda zorlanıcağınız tek şey teyp olur biz teybi arkadaşla amerikadan gelirken getirttik arabada çok farklı bir teyp var double desen değil 3.5 lik klasik teyp desen değil ikisinin tam ortasında 4.3 lük bir teyp birde tam karede değil köşeleri oval geliyor türkiyede bulamadık amerikadan arkadaş gelirken aldı ordan navili telefon özellikli dvd divx geri kamerası v.b özellikli güzel bu o zamanın lhs concorde voyagerlar 300m leri için yapılmış özel teyp sanırım türkiyede o teyp tek benim arkadaşın lhs de var ama aracın o iç havasını bir teyp bile fena değiştiriyor o klasik tuşlu teyp çıkıp bunu takınca içi bile baya bir modern görünmeye başladı..
    babam amerikan elçiliğinde çalışıyor abi amerikaya gidip gelenlerden rica ediyor getirebilirse getiriyor yada kendi giderse kendisi getiriyor o yönden açıkçası pek bi sıkıntımız yok

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    İlla ki otomobil olması şart değilse Ford Explorer ve Chevrolet Blazer'da güzel alternatifler olur.
    Mesela;
    Connecting site...
    Connecting site...
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    babam amerikan elçiliğinde çalışıyor abi amerikaya gidip gelenlerden rica ediyor getirebilirse getiriyor yada kendi giderse kendisi getiriyor o yönden açıkçası pek bi sıkıntımız yok
    öyle bir avantajınız var ise şayet aracı alırsanız o teybi kesin kez alın hem araç kiti hem navigasyon hem film tv falan izleyebiliyorsunuz arka kafalıklara bağlantısına kadar var baya güzel arabanın donanım seviyesinide kalitesinide yükseltiyor..

birde bu lhs lerin amerikada bir tunning firması mercekli xenona uygun farlarını yapıyormuş chrsyler forumlarında okuduk yapanalrda var amerikada ama biz bulamadık temasa geçemedik ebayda dükkanıda yokdu onu türkiyede yaptırıcaz artık ama siz bulursanız onuda alın zaten sislerde mercek var kısalarda yok.. xenon da yapılırsa baya bir güzel olur lhs..
    ön arka park sensörüde araba istiyor baya bir geniş çünkü..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    işin ilginç yanı daha dün ahmet saraçoğlu ile facede sohbet ediyorduk dedim bir arkadaşımda lhs var falan anlatmışdım üstüne bugün bu konu denk geldi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öyle bir avantajınız var ise şayet aracı alırsanız o teybi kesin kez alın hem araç kiti hem navigasyon hem film tv falan izleyebiliyorsunuz arka kafalıklara bağlantısına kadar var baya güzel arabanın donanım seviyesinide kalitesinide yükseltiyor..

birde bu lhs lerin amerikada bir tunning firması mercekli xenona uygun farlarını yapıyormuş chrsyler forumlarında okuduk yapanalrda var amerikada ama biz bulamadık temasa geçemedik ebayda dükkanıda yokdu onu türkiyede yaptırıcaz artık ama siz bulursanız onuda alın zaten sislerde mercek var kısalarda yok.. xenon da yapılırsa baya bir güzel olur lhs..
    ön arka park sensörüde araba istiyor baya bir geniş çünkü..
    inşallah bakalım abi hele bi alalımda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmetbaha-drs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlla ki otomobil olması şart değilse Ford Explorer ve Chevrolet Blazer'da güzel alternatifler olur.
    Mesela;
    Connecting site...
    Connecting site...
    yani olabilir ama jip tarzı alacak olursak babam iş yerinde chevrolet suburban ve tahoe kullanıyor... suburban gerçekten süper alırsak ondan alırız heralde Öneri için teşekkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işin ilginç yanı daha dün ahmet saraçoğlu ile facede sohbet ediyorduk dedim bir arkadaşımda lhs var falan anlatmışdım üstüne bugün bu konu denk geldi
    iyi denk gelmiş gerçekten

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    madem hafif maceraya kaçılıyor ben scorpio öneririm, parçasını chryslera nazaran daha rahat bulursunuz ve en az onun doluluğunda. bi tüple mis gibi olur

Connecting site...
    "Korkmadık, savaştık"

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ford da bende scorpio ya oranla taurusları daha çok beğeniyorum gerçi bu ilandakide çok fazla rakamı örnek olsun diye koydum ilanı yoksa taurusda 15-16 dan fazla ben şahsen vermem

Connecting site...

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben verilen paraya acirim...

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ford da bende scorpio ya oranla taurusları daha çok beğeniyorum gerçi bu ilandakide çok fazla rakamı örnek olsun diye koydum ilanı yoksa taurusda 15-16 dan fazla ben şahsen vermem

Connecting site...
    İnanılmaz güzelmiş yalnız içi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    arka tasarımıda rx7 fd kasanın arkasına çok benziyor

maxpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evladiyelik olmasına razı olduysanız kesinlikle alın, ayrıca müşteriside çıkar ve illa ki satılır

Abi Kafamızdaki Fiyatlara o şekilde zaten Max.18 diyoruz oda sınf km si düşük olursa tabi... LPG işi kafamı karıştırıyor yani 3.5 motor arabaya bin LPG taktır bana çok komik geliyor ulan madem benzin alamıyacaksın gücün yok o kadar kalkıp o haltı işlemenin manası ne diye düşünüyorum ?
    lpg konusunda ise "millet 100-150 bin tl lik araca lpg taktırıyor da ben niye taktırmayayım" şeklinde düşün, kesin ikna olursun

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tahoe alın bence hem macera olur hemde tüm gözler üzerinde
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)