https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...61057286/detay araç hakkında bilgi var mı
Orası öyledene biliyim kasayı yüyeni alsan 200 lira motora harcasan yine 500k ya forged makine olur bunu anlamadım ben gerçekten
![]()
![]()
Araç hakkında bilgisi olan var mı?
sahibinden.com Hata Sayfası
Mustafa Kemal ATATÜRK
Arac hakkinda bilgisi olan var mi?
sahibinden.com Hata Sayfası
Mustafa Kemal ATATÜRK
Selamlar, 700.000TL'ye kadar tamamen stock 2011 Ibiza Cupra var mıdır?
Mustafa Kemal ATATÜRK
Araç hakkında bilgisi olan var mıdır ?
Just a moment...
Astra G Coupe Z20LET
Şu ilandaki aracın başına ne geldiği hakkında bilgisi olan var mı ? Kaderi çok kötüymüş merak ediyorum km doğru mu doğruysa ne olup bitti acaba ?
İlan Linki
Farlar, tampon, panjur, kol dayama cupranın değil. Arka stoplar makyajsız modelin, Jant lastik keza anlaşılıyor zaten.
Arka koltuklar bir garip duruyor, koltuk airbagleri de keza..
Ben proje için de binmeye de pek yanaşmazdım. Toplayan adam neden CUPRA parçaları kullanmaz ki. Gözle görülen yerlerden kaçan içerilerde ne yapmıştır şeklinde düşünüyorum.
Bunlar benim düşüncelerim. Belki de pırıl pırıl bir araçtır.
Sağ ön çamurluk altındaki kılıç sacı düzeltilmiş. Sağ önden güzel bir yaşanmışlığı var sanırım.
Sağ ve sol kapı içlerindeki gerginin ayakları hep boya. Orayı öyle boyayan usta gözle görülmeyen yerlerde nasıl bi işçilik sergilemiştir.
Egzos yamuk duruyor, motor sağa doğru yatık duruyor.
Torpido sol birleşim yeri kötü görünüyor. Şahsen bakmaya dahi kendimi yormazdım![]()
Yatık motor u komik şekilde tecrübe etmişliğim var
Polo Gti almaya gittiğimde expertizde motoru yatık görünce eski kullanıcıları aramıştım çaktırmadan![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)