User Tag List

Sayfa 6/6 İlkİlk ... 456
99 sonuçtan 96 ile 99 arası

Konu: 34 mte 82 1m

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı grkm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkes benim mesajim uzerinden gitmis ama benim aracin sahibi ile en ufak bir baglantim yok. Kazadan sonraki kondisyonunu gordum, yanimdan 200km + hızla geçip kavacik düzlügüne gelmeden viraj dönüşünü ve devamını da gazladığını da. Bu araca kefilim on numara bes yildiz demek degildir. Kullanimi baskadir ama zaten ciddi alici sagdan soldan bilgileri toplar, gider expertize ve gerekirse teste cikar hersey de ortaya cikar.

Buradaki tek hata arac sahibinin!! Genc yasinin heyecani iste durustlugunden kazali , yapim asamasi hallerini falan internet ortaminda paylasmasi . Dalaverenin hat safhada oldugu ortamlarda , dürüstce davranmak yanlis oluyor herhalde.

Bence aracin büyük bir kazasi yok neden cunku bu arac takla atmadi, yolcu kabini kasmadi , diregi burulmadi. Yürüyen aksaminin verdigi hasar yüzünden kulesi tamir olan, yenilenen onlarca arabalar dönüyor ortalikta. %100 düzelmez ama bu arabayi 200de seridinden de cikartacak boyutta degildir diye düşünüyorum. Böyle bir şüpheniz varsa zaten hiç 2. el araba almayin. Emin olun fotograflarini görmediğiniz baska bir aracinda size sürprizi olabilir.

Sizin bu aracin plakasina isli tramer'de atladiginiz nokta ; bu aracin BMW etiketine sahip olusu. Isterseniz 1M için bir tampon , bir camurluk, kaput , far fiyatı sorun .

Onlarca araba alinip satiliyor , perti cikmis arabalarin bile 3. 4. pertleri oluyor ve bu araclarin hala fais fiyatlari oluyor ( yeri göğü delen hondalar mesela ) . Onlarda TR pazarinda az var ama bu arac dünyada limitli üretime sahip ; sözde degil, gerçekten "özel" bir araç. Dolayisiyla fiyatını eleştirmeden önce bir daha düşünün , sahibi ihtiyacindan da satmiyor.
    Aynen bende katılıyorum . Parça fiyatları arabanın etiketi ortada... Alacak olan arkadaş yapar testini alır... En azından sahibi herşeyi dürüstçe söylemiş. Patlak onlarca alt segment arabanın yanında aynı fiyata bence çok karizmatik ve ruhu olan bir araba. Alanada satanada hayırlı uğurlu olsun benzer kazaları Allah yaşatmasın
    Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bide kazasız saçmalığı var, ''Aracımızda kaza yok 3 parça değişen 6 parça boya var '' soktugumun arabası zaten 10 parça. keyifnden mi değiştin 3 parçayı ?

yasarım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kosıflerde yapıldı.
    3 1M de kazalı.
    M3 daha keyıflı ve kullanıslı ama 1M holıgan ve keyıf aracı...
    Keske kazasız olsaydı ama mal bu malesef
    Yasar,sen alıcaktın bunu,konustun mu? Iyıde para ayırmıstın bu ıse,nedır durum?

Edit : Cem Bozbeyin ricasi uzerine ...
    er ist ein deutscher

bahadırtelli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimse araba yengec cop vs demiyor ama istenilen rakam ve aracin gecmisi yasar gibi banada uymadi
    Diger bir nedende dun araci toplayan bir kosifler calisabindan herseyini sorgulattim
    Araba guzel toplanmis ancak kule tamamen degismis sase kaymis arabayada az hasarli demek vicdan ister. Ben vazgectim

Diyadin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu kazanın aynısını 2003te MB 190la sol önden yapmıştım ne kadar iyi toplanırsa toplansın şasesi kulesi yerinden oynamış bir araba asla eskisi gibi olmuyor. Alacak arkadaş imkanı varsa kazasız olanını kullansın sonra kaza yapmış olanı kullansın demek istediğimi anlar.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)