Bir üst postta her ne yazmak istediyseniz artık Türkçe konuşmayı bilmediğinizin kanıtı. Ayrıca 4 parça boyalı 1 parça değişenli arabayı, 3 parça boyalı ve değişensiz olarak itelemeye çalışmanız daha vahim.
Printable View
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...10182999/detay
06DZG10
Bu araç hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi ?
Teşekkürler şimdiden.
2009 olması bılmıyorum ama 2010 sonrası sahsen
2011 model beyaz 75 binde rx 8 imi satiyorum isteyen 5323175588 nolu telefondan detaylı bilgi alabilir 2 prça boya 2bin tramer var sorgu sayfasına yazdım biliyorum ama soran eden olursa bilgisi olsun die.
Türkiye nin en temiz RX8 R3 ü Benim olsun diyen bana ulaşsın ... Tamamen Hatasız ...
Loading site please wait...
45 bini geçmemiş kırmızı yada siyah özellikle siyah 2011 mod. rx8 aranip duri ?
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres Rx-8 Hakkında bilgisi olan var mı geçmişi hakkında
O araca para verilmez swap vs düşünmedikçe. Aldığında bide motor girerse işin içine geçmiş olsun.. yaptığın masrafa yazık olur.
@-Günalp- abinin dediği gibi swap turbo vs olmayacaksa değmez son sahibi olursunuz
motoru saglamsa niye alınmasın
30 bın tl ye millet 93 cıvıc satıyor
pertse pert
sasesi motoru saglamsa gayette guzel alınır binilir.
adamın rx8 e harcayacagı 70 bin tl si olsa zaten 2010 ustu alır.
bu paraya gayette güzel alınır
Motoru, şasesi sağlam rxi kimse o paraya vermez. Gidip bakılır tabi. Ama %90 çöp çıkacak araba. 30 a alıp, 30 harcayınca bir anlamı kalmaz. Anlatmak istediğim budur. Zaten rx8 de bakılacak yer motor, yürüyen, diff, şanzuman.. kapı değişmiş çamurluk değişmiş, özellikle pist koşacak araba için bence çok önemi yok. Bütçe 30 sa sadece o işe girilmez ve sonu üzücü olur.
Ucu ucuna böyle bir araca girilmez. Sonu 93 civice benzemez. Tabi söylediklerimiz tavsiye. Konu açılmış. Kararı alacak arkadaş verir.
Parca konusunda sorunum yok yurt disindan yok pahasina getirebilirim, motor icinde kismi olarak oyle gozumdeki en buyuk sikinti sasi araci bakmaya gittigimde detayli olarak burda durumunu iletirim
bende fikrimi söyledim.almak istesem gider alırım zaten.
bende az paraya rx8 kovalıyor olsam gider bakarım bu araca hemen.bu paraya nerde var rx8
tabiiki kusurusuz olsa bu para olmaz ama bi bak sahibindene kusurlulara bile kac para isteniyor.
bu satıcı en azından malına göre para istemiş
başınıza bela alırsınız,uygun fiyatlı diye aklınız çelinmesin bence..
bi ara kırık satılıktı diye hatırlıyorum bunu ?
Bitik RX adamı çok yorar. ardı arkası kesilmez problem yumağı içinde bulur insan kendini. ölmek istersin :D
Bu araç ile bilgi sahibi olan varmı !! KARADENİZ OTO'DAN 2006.. MAZDA RX8..BENZİNLİ.. !!
İlan No: 329326635
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Düşünen olursa araç benim. Azçok bilinen bir araçtır.
Mazda Rx8 231Hp Midnight Blue
İlan No: 410256403
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Beyler bu araç için takasa gireceğiz, almaya gittiğimizde neresine bakalım motoru sıfır imiş bobinleri de aynı şekilde. Nerede eksper yaptırayım bi yardımcı olurmusunuz ?
mazda evo yakın orada yaptırabilirsiniz kaporta vs önemli değil ise yada siz anlıyorsanız sadece motor kompresyonu yaptırabilirsiniz fiyatı daha uygun komple ekspertize göre.
zamanında iyi yüklüydü youtube videoları var aracın 171 bin kilometre çok yüksek sizin için sorun değilse iyi bir ekspertizle alınabilir
Şahsi fikrim, araç çok yorgun duruyor.
Öncelikle teşekkür ederim. Evet ölçümleri yapıldı. Motor değerleri 8 in üzerinde. Zaten performansından vs anlaşılıyor araçlarda. Komp. Düşük araçlarda ciddi performans kayıpları oluyor.
Birkaçgün önce çektiğim hızlanma. Vitesleri ve devri çok kasmadan.. fikir veriri brz olsun.
2006 Mazda Rx8 70-220 acceleration - YouTube
Rx-8 Fiyatlarına ne olmuş öyle. Fiyata göre en yüksek yaptım maşallah boyalı değişenli 2010 modeline 110.000 lira yazmışlar.