Araç bilgilerini msj atar mısın dışardan güzele benziyor.
Printable View
Rx8 konusunda bilgi verebilecek uye var mi? Almaya niyetleniyorum fakat danistigim herkes uzak dur diyor.Rx8 sahibi olan bir uye aydinlatabilirse beni cok sevinirim :)
Tesekkur ederim cevabiniz icin.Yaklasik 2 sene sikintisiz binebilecegim;arada da yaramazliga gelecek araba ararken rx8 gozume carpti.Motor olayi en cok duydugum sey.Yakit olayini da arastirdim fakat orasinda pek takilmiyorum su an icin.Temiz,iyi bakilmis rx8'i ne kadara bulabilirim.Birde istedigim ozelliklere uygun bir arac olur mu?
Günlük kullanıma uygun bir araç değil bence start stop prosedürü yağ kontrolü vs bayıyor insanı. Seri1 olanların yani ilk çıkanları motorları biraz daha narin yağlaması daha az yeni kasaya göre motor kompresyonu yüksek yada yeni sandık motor koyulmuş bir araç tercih edebilirsiniz. Kolay kolay arıza çıkaran bir araç değildir.
Headers msd ateşleme komple egzoz aem hava filtresi 4 parça boyalı 2 bin tramerli aracı 54 bine verdim
Sahibini ve araci taniyorum ve su anda s1 yani ilk kasa olarak alabileceginiz en iyi arac cunku ilanda da belirttigi gibi nerdeyse komple yenilendi arac ve henuz servisten cikmadi bile; fiyat olarakta bu parayi hak ediyor benim gozumde hatta sahsen kendi aracim olsa satmam cunku birdaha bulunamiyacak bi kondusyonda.
Mazda RX RX-8 2010 Model 75.000 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 524545535 bu araci bilen uye var midir?
@PiscocuK abi senin eski Rx8 olabılır mı bu ?
Bursadan Manavgata satılmıştı sonrasında Antalya merkeze geldi. Bagajda TeamArt'ın büyük bir spoiler vardı.
Benim rx varken ilandaydı. Ben satalı yaklaşık 10 ay oldu.
km fiyat ilişkisi bence mantıksız. O Paralara daha az kmlerde rx bulabilirsiniz.
Bu arada ilanlardaki yüksek fiyatlı rx8lere aldırmayın hiçbiri satılmıyor eğer ciddi alıcı iseniz hosunuza gidene teklifinizi yapın birinden biri dönüş yapabilir.
Yok bu araç o araç değil arkadaşında dediği gibi teamart kanatlı falandı birde bu rakamlara kesinlikle satıldıklarına inanmıyorum satılmazda 65-70-75-80 temizliğine ekstrasına göre bence piyasadaki değeri ederi o ben şahsen tekrar alacak olsa bu rakamlardan yukarı asla vermem satışı zor bir araç ilanlarda var 70 bine satılmayan araç 90-100 binlere ilanda boş ilanlar ikinci eli sıkıntılı araçların
70-75 bandina dusuk km,temiz bakilmis bir rx8 r3 bakiyorum.Es-dost satan tanidigi olan varsa bir pm atarsa sevinirim.
var mı şöyle ele avuca elecek bir rx-8 içimizde satmak isteyen ?
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
şuna bakmayı düşünüyoruz
var mı şöyle ele avuca elecek bir rx-8 içimizde satmak isteyen ?
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
şuna bakmayı düşünüyoruz
593735459 , nolu ilandaki arac hakkinda bilgi sahibi olan var mi ? guzel bi teklif yapabilirim
iyi günler 33bye31 42aau611 35bht33 plakalı rx8 ler hakkında bilgisi olan var mıı ?
Yapmayın Arkadaşlar Şu Benzin Fiyatlarında Halen Rx8 Sorgulaması Yapılıyor :):D:D
2005 senesinde icradan B5 zırhlı 98 model S600L almıştım..şehir içi 40 litre yakıyodu..o günden sonra çok yakan araba kavramı bende laçka oldu..şimdiki 20 litre yakıyo misal :)
rx8 sahibide oldum..evet çok yakıyo..bunu bilmeden alan yoktur heralde..tek kusuru yaktığı kadar gitmemesi..400hp gibi yakıp 230 hp gibi yani gitmesi gerektiği gibi gidiyo..e onuda düşük vergi sorunsuz marka ve harika kilitli diff e saycan..
çok yakıyoya takılanın rx8 bakmayacağı kesin..bu iş para çokomel eğrisi.verdiğinle aldığın birbirini eşitliyomu,aldığın verdiğinden dahamı yüksek...haftada çıkıcan 2 akşam gazlican..yakıcaan zaten haftada 150-200 lira benzin o da bi mekanda 3-4 bardak içki parası..
sen 4 bardak votka içince kimse sana çok yakıyosun diyomu :))
türkiyede sari veya mavi rx8 var mi? ilk serilerden?
Mazda / RX / RX-8 / BİR HAFTALIĞINA SATILIK sahibinden.comda - 643723719
aracı bilen duyan eden gören birileri var mı :D
Araç kafadan hasarlı gibi duruyor , ön far yıkama iptal edilmiş ayrıca gündüz ledleri felan pek hoş durmuyor. Sade ve kiritik noktalar zarar görmemiş ise , motor yürüyen vb sağlam farz ederek. O fiyatlara bence çok iyi, unutmadan ön tampon sifirlanirsa daha iyi durur.
Bir süredir ilgileniyorum RX8ler ile fakat piyasası ile ilgili bir fikrim yok. İlandaki aracın fiyatı nasıldır durumuna göre?
Mazda / RX / RX-8 / Sahibinden Mazda Rx8 231 HP sahibinden.comda - 599871101
Herkese merhaba, bir arkadaşım linkteki araçla ilgileniyor aracın evveliyatını bilen var
Mazda / RX / RX-8 / BETSYKA GARAGE-2010 RX-8 R3 RENESİS BOSE-RECARO-BORLA-AEM sahibinden.comda - 674684498
öyle bişey yok..arabanın motoru bitti yeni motor takıldı diye ağır hasar kaydı çıkmaz..zaten hiçbir kasko motoru biten arabaya sıfır motor koymaz çokta umrundaydı..
kısacası araba hem pert hem motor konmuş..hemde 2010 senesinde..aldığı gibi nasıl gazladıysa kamil motoru kırmış..
araba zaten turşu...sağ ön tekere bak sola bak..şirazesi kaymış..bide motoru bitik..alana hayırlı olur..sanayide tanışmadığı usta okumadığı forum kalmaz..şimdi bu normal ilanda satılmıyoya bunu al hasarlı araç kategorisine koy 65 yerinede 64.900 yaz ertesi gün atlar çok bilenin biri..
Güncel sandık motor maliyeti nedir?
45-50 civaırıdır