User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
26 sonuçtan 20 ile 26 arası

Konu: 20 bin e kadar tek kapı araç ?

es312
    Misafir
    Alıntı F4R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    206 rc veya clio rs olabilir ama clionun tipi sanırım sizi pek tatmin etmeyecek
    aynen öyle clio almam sanırım hiç hoşuma gitmiyor 206 rc güzel araçta bu parayada alınır ama nasıl binerim bilmiyorum beni aşar haftada 2 yada 3 gün izinliyim ve hep gezerim genelde

speed_emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence bertone gosterıs konfor donanım performans hersey var ıyı dusun bencede
    doğuştan araba manyağı

CRUEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dizellere bak bence 20lere fiesta 1.6tdci var yaparsn yazılımını az yakar cok kaçar bakarsn keyfine

MrT_55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Audi a3 1.8t bi bak derim şiddetle tavsiye derim
    34 MRT 55 ... AUDİ A3 1.8 T

blackweb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Connecting site...

bu aracı tavsiye ederim, arkadşaımın eski aracıydı bahsettiği sol tarafın boyası da arkadaşta oldu ufak bişiydi, km si orjinal ilk sahibi izmitten birisi, yürürü güzel düşünebilirsin.
    Daddy Cool..

BENZİNİ SHELL'DEN AKLI KELDEN ALACAKSIN !

golfcu0101 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı es312 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlk aracım focus 2.0 dı konfor açısından gayet iyi fakat hızı tatmin etmiyordu aracım kaza sonucu perte çıktı bütün masrafları karşı taraf ödeyecek hatalı ve alkollu olan taraf işin bu kısmını gecelim 20 bin tl e kadar hem görünüşü olsun hemde hız açısından tatmin edicek bi araç arıyorum aslında kafamda 1 araç var sitedeki emre arkadaşımızın focusu 1.6 darkline modifiye bakımından gerçekten çok beğendim ve bu aracı alacam gibi fakat 1.6 olması hızı tatmin etmiyecek olması beni endişelendiriyor bu konuda yardımlarınızı bekliyorum emre arkadaşımızın focsu u maşallah modifiye olarak süper peki motorla oynasam yürürmü ne yapabilirim ? Connecting site...
    Aracı yakinen biliyorum.emin olunki Tr deki en hızlı 1.6 focus herşeyi ile Profesyonel kişiler ve malzemelerle özenerek yapıldı. Bence değerlendir derim hatta imkanın varsa git bak sür sende şaşıracaksın yakından.
    artık corc-i zamanı cdti

es312
    Misafir
    Alıntı golfcu0101 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracı yakinen biliyorum.emin olunki Tr deki en hızlı 1.6 focus herşeyi ile Profesyonel kişiler ve malzemelerle özenerek yapıldı. Bence değerlendir derim hatta imkanın varsa git bak sür sende şaşıracaksın yakından.
    Teşekkür ederim en kısa zamanda gidip göreceğim büyük ihtimal alacağım ama kafamda soru isareti kalmasın bilmediğim başka araçlarda varmı öğrenmek istedim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)