bence ilandaki "İlan ile ilgili şikayetim var" butonunu çökertelimarabayı 1.6 VTEC ES sanmıs arkadas bayılajaaam
![]()
34 RRP 52
1994 Honda Civic 1.6 Si Sedan (35 CUK 85)
2003 Jeep Cherokee Liberty 3.7 Limited Edition (34 TS 2079)
2005 Honda Civic 1.6 VTEC ES (07 CVC 11)
sizin yüzünüzden arabaya zam geldi 30 750 di şimdi baktım 31 500 olmuş akşam yine aradım abi dedim 2010 model elegancem var takas olurmu olur araca ne diyosun dedi 60 dedim ama senle anlasırız dedim ne yaptın kardeş 45 e bende var onu verıyım sana dedi bende 15 e ies var gel verelim dedim adresini söle geliyorum falan baya bi atar yaptı :=)
Dilinin İddiasını Yüreğin İspatlamıyorsa Sükût Et..
bunu sahibindenin önüne geçmesi lazım neden hala ısrarla ve inatla ilanda tutuyo anlamadım
34 EVH 16 CİVİC Sİ (94) 26 KZ 693 CİVİC Sİ (92)
34 RBM 72 CİVİC Sİ (93)
52 AZ 885 CİVİC Sİ (92)
34 JA 3602 CİVİC Sİ (92)
39 TC 045 CİVİC Sİ (94)
haplanıp otlanıp ilan veriyorlar böyle oluyor-ALICI OLMAYAN KİŞİLER İRTİBATA ĞEÇMESİNLER.SİTE DE HER ZEVK VE BÜTÇEYE ĞÖRE ARABA MEVCUTTUR HERKES KAFASINA YATANA BAKSIN ONU ALSIN.HERKESE HAYIRLI ALIŞVERİŞLER DİLERİM.
NOT=FİYATIMI ARACA ĞÖRE ÇOK UYĞUN YAZDIM.ÇÜNKÜ BOYALI DEĞİŞENLİ BOŞ VE AKSESUARSIZ ARACLAR DAHİ 20 İLE 25 ARASINDA SATILIYOR.FARK ORTADA...
--SADECE CİDDİ ALICILARIN İRTİBATA ĞEÇMELERİNİ TEMENNİ EDER HERKESE HAYIRLI ALIŞVERİŞLER DİLERİM....
Yazık lanadama arabayı vti diye satmıslar.Adamda demet akalından giderli şarkıları dinleyince Aracı ĞİDERLİ oluyor.
ben şikayet ettim sahibindenden.kategori yanlış birde hatalı fiyat vs.en azından uğraşmış olurum.yazıktır insanlar bu kadar da aptal yerine konmaz ki..
bunun neresi full ve tr de tek acaba dingonlukla tr de tekddirr artık işin iyicene cıvıgını cıkardılar yok 100 bin dolar yazsınlar bari... dünyada tek olur ozman hahaha![]()
![]()
![]()
OldSchool ♥71♥
Cefiro Lover İ love my Nissan Cefiro
OldSchool ♥71♥
Cefiro Lover İ love my Nissan Cefiro
bitmedi
Connecting site...
direksiyon tırtırı olmayan araba almam
edit: sattığı bütün arabalar kol böreği fiyatında![]()
aracın km'si fiyatı kadar olucak, nokta boya olmicak o zaman verilir 30lira.
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
Adamın sitikır fantazisi var kesinnereye bulursa yapıştırmış
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)