Bu lastik 2008 de en iyi idi ama 2012 testinde 4. Geldi. Mich cup2-pirelli-conti-brid ve bu siralama.
Frenler cok guzel elestri almis aslinda l. E-diff herseyi kapayinca devreye girdigine eminmisiniz, o kotu olmus...
Printable View
Bu lastik 2008 de en iyi idi ama 2012 testinde 4. Geldi. Mich cup2-pirelli-conti-brid ve bu siralama.
Frenler cok guzel elestri almis aslinda l. E-diff herseyi kapayinca devreye girdigine eminmisiniz, o kotu olmus...
Jcw'ye benzer olması lazım yazmışım, öyleymiş. GP modundayken e-diff devreye giriyor bu da car and driver testinden ispatı :)
http://j1311.hizliresim.com/1h/q/usb06.jpg
murat bey,
gp ii dir böylelikle önden çeker rekoruda gelir:)
2.el de bıtane var ama kaza yapmış olan olabılır o araç ona bi bak,gerisi test ettım baya gazladım ettim frenler yol tutuş efsane ,coiller zate max 2.5cm inebılıyor diye hatırlıyorum,lastikler yolda ii ama pistte bakmak lazım..
Gp modunda iken diff ın devrede oldugu Turkıye mini sitesinde yazıyor yanlıs olamaz heralde :)
Coillerde onler 20mm arkalar 15mm yazıyor.
Gp degilde , 250HP cıvarı r56 jcw kullandım.O bile heyecan vericiydi gp yi pistde düsünemıyorum cok zevklı olur.
yeni cooper s 2.0 motorla gelicekmiş saçmasapan fiyatlar görücez anlaşıldı
:eek::eek:
Connecting site...
Sekerim onden cekis rekoru gelir gelmez bilmem ama uzun zamandir istiyorum. Biliyorsun polo zamaninda istemistim ama kismet olnadi polo modaydi ;)
Bu gp ile gorustum,gonlumdeki aslan o.
En cok merak ettigim elk diff kilidi ile arka aksin yol tutusu.
Yazilim ve egsoz yeterli olur sanirim?
abi ne fantezi adamısın yaaa..bırak paran cebinde kalsın,yada 458'e bişeyler yap pistte kas..satacaksın 3-5 ay sonra ne gerenk var?
Kosıfler yapılmıs. 2 parca degısen,arka sol camurluk boyalı.On takım komple degısmıs.
Valla yahu. Ne ucardı bızım Pololar. Ne ıddıalı araclar gelırdı,hoopp bıttı gıttı. yakıt makıt yok,kat ıptalı ekstradan. 14,5 mu ne yururduk.50-150 8,6 sec mı neydı?
GP alayım degılmı Ozgur,cok aklımda kaldı kurbaga suratlı ;)
458 e yapılıcak Aırbox ve egsoz var sadece. Evotech yazılım ve kat ıptalı ıle 5,7 Sec 100-200km yuruyordum.Ama yapılıcak seyler sınırlı :(
Fakat her otomobılın keyfı farklı ama,yer cucelerıne ayrı bır ılgım var dıyelım ;)
Sanırım Clıo satılık olur haftaya :cool::cool:
Gp esasinda cabuk sikilinmiycak bir araba ama hmn satayim derseniz poloya gore cok zarar ettirir
Surekli pist kostugunuz icin limitleride cok yuksek gp nin bu yuzden her cikisikizda farkli heyecanlar katacagina surusunuze eminim
Ben her aracı satmıyacagım dıye alıyorum.Hersey merakla baslıyor ama sahıp olup,test edınce bıtıyor.
Suana kadar unutamadıgım 1-2 aracım oldu,bırı boyle yer cucesı bırı de spor bır seydı.
Oyuzden yer cucelerınden ve spor araclardan vazgecemıyorum. Ha zarar kısmı mı?Onu dert etseydım,bu guzellıklerı yasıyamazdım.
Allah guc verıp calısdıkca,kazanırım ınsallah. Ne ıcın yasıyoruz,bır kac hobımız var ;) Av ve Otomobıl...
Clıo kesdı hatta cokk keyıflı ama sırasını GP ye bırakma vaktı geldı. Yanı GP de yaza gelmeden gıder...
Clıo sınıfında cok ozel ve belırlı bır motor spor kulturunu tasıyor. Bırde boncuk gıbı,sadece 1200km kullanmısım. Alan da benım gıbı bakarsa,pıyasanın sayılı otomobıllerı arasına gırer.
ee tamam işte ben dükkana geldiğimde akra'yı ve air box'ı gördüm..bildiğin sanat eseri..insan işi değil..yapana helal olsun..onları tak abi olayın bitsin..gp 100 küsür binliralık araba..bu yüzden gerenk yok diyorum..bide senin iştahta belli doyunca atıyosun kalanı bi kenara.. ben sana kardeşin olarak tavsiyemdir abi..türkiyedeki ve balkanların en iyi yürüyen 458'ini yapardım ben olsaydım..Allah c.c imkan vermiş.. sadece senib ok demeni bekliyo ;)
Digru diyorsun ama 458 inde miladi doldu bence gecen ay :(
Hatta haftaya gidebilir....
Abi lexus lfa dusunmuyormusun ? :)
Yok yahu,gecen sene cok arastirmistim,pek basarili degil.
Porsche ye donus yapiyorum kismet olursa ;)