991 turbo S mi abi peki, ben de öyle sorayım :)
Printable View
991 turbo S mi abi peki, ben de öyle sorayım :)
GT3 geliyor eğer program değişmediyse :)
Gt3 insallah... Cidden merak ediyorum.
Gr3 test etmedim ama review lardan test etmek biraz gereksiz kaldi ;) Cok begenilmis,458'in de testleri boyleydi...
Lfa nin performansi ve pist sureleri misyonunun hakkini vermiyor. Fiyatida cabasiydi...
Gt3 un renginde buyuk kafa karisikligi yasiyorum. Mantik beyaz diyor,kalbim turuncu yada kirmizi diyor... Kafam fena karisik anliyacagin...
Gt3 yeşil varsa kesinlikle yeşil olmalı :)
daha kolay olarak videosu var,
evo Car of the Year 2013: Part 1 | evo TV - YouTube
evo Car of the Year 2013: Part 2 | evo TV - YouTube
Aralik sayisi derken,onunyzdeki sayida mi yayinlanicak?
GP icin neler diyorlar? Eve donunce izleyecegim mutlaka.
Gt3 yesil almam yahu ;)
Kirmizi aklimi kurcaliyor,mantik beyaz diyor,hanim mavi dedi...
GP geçerli not almış zaten bu listeye girmesine şaşırmıştık fakat kullanınca anlıyorsunuz neden burada yer aldığını tarzda konuşuyorlardı abi hatırladığım kadarıyla, ben izleyeli bir süre oluyor da :)
GP nin handikaplari neler? Onumuzdeki dayida yayinlanicak mi?
Gr3'u sormuyorum cunku 6 aydir ezberledimm...
^^
Aralik sayisi. Ben abone oldugum icin bayi satislarindan once ulasiyor. Ancak bu dedigim Ingilizca baskisi. Turkce baskisi birebir ayni mi cikiyor emin degilim.
Testin basinda 5,000 Pound fiyat farkina deger mi emin degiliz diyorlar (Cooper S’e kiyasla). Ancak testin sonunda fazlasiyla begeniyorlar. Cooper S’e gore ekstra donanimlar: Aero kit (Drag etkisini 6% azaltiyormus), yenilenmis yukseklik ayarli coilover (Onde inverted). S’e gore camber + toe in (-). Yeni fren sistemi (onde 6 piston 330 mm discler), GP’ye ozel track spec lastikler ve electronic LSD. Kilosu 1140 kg (araka koltuk yok), 215 hp & 206 lb ft tork. Guc fazlasiyla yeterli hatta virajli yollarda super sport araclara bile kafa tutabiliyor diyor.
Surus izlenimlerinde ilk basta biraz agresif ve sert bir his verdigi yazmislar. Ilk baslarda gaza yuklenince tork steer ve gazdan cekince lift off oversteer hissi berligin bir sekilde var diyor dergide. Ancak araca alistiktan sonra cok basarili bulmuslar. Bu sene test ettikleri icinde en iyi FWD arac diyorlar.
Kasim sayisinda 2013’un en iyi pist araci testinde de denemislerdi GP’yi. Orada da cok basarili bulmuslardi. Onu videosu asagida
Track Car of the Year 2013 | evo TV - YouTube
Tesekkur ederim,yaZilariniz hic bir soruya mahal vermeden git GP yi al,otur asagi diyor ;)
Dün kalamış minide gördüm clıoyuda ,458 i de abi hepsine ayrı ayrı maşallah ama gp nin yeri ayrıdır .
Tesekkur ederım. Kafaya koydum,alacagım GP'yı ınsallah.
Kısmetse olucak.Sonra cok sevdıgım yer cucemle vedalısacagım...
Bu arada F458 satıldı mı ? Dün Kalamışta gördüm. başka biri sürüyordu sanki ?
Satildi Cumartesi gunu. Yeni sahibide yakin arkadasim...