4kol eski tip siyah logolu direksiyon. Eger arac sıfır alınırken ilave donanım yapılmamıssa, m paket olmayan araclarda bu direksiyon cıkar
Printable View
Bende öyle biliyorum M tech olanlar davul yada 3 kol cıkıyor diye biliyorum ama opsiyon olayıda var tabi
arka tampon ,yan çıtalar vs. m değil galiba değil mi?
hocam yanlış anlamayın bilmediğimden soruyorum yan sanayi olduğu nasıl anlaşılıyor aynaların ve çıtaların hatta anlaşılıyorsa ön tamponu anlamanın da bir yolu varsa söyleyin ki yarın araca tekrar bakmaya gittiğimde dikkat edeyim , bir de arka tampon da kesin m değil değil mi?
Arkada da sadece difüzör var yanı M olmayan tamponun altı kesilip monte edilmiş
bu paralara alınır mı derken o görüş tamamen subjektif olur... sedana 24 demiş 1997 model , öte yandan 1994 coupe 19... kararı sen vereceksin çok irdelemene bile gerek yok...
arada yanlış bilgiler var onu düzelteyim, e36larda recaro koltuk vardır ama M3 haricinde vader koltuk hiç bir Mtech de bile yoktur...
beyaz olan çok güzel bir araç çok temiz duruşu çok düzgün. sadece arka kapı tarafında ufak bir boyası var ama onu yapan da kasapmış başka da göze batan kusuru yoktu. bir de sürücü tarafı a sütunundaki kaplama atma yapmış ufak bir probleme benziyordu. servis kayıtları falan her şeyi var olan bir araç. sahibi biraz kıl fiyat kırmıyor. fiyat kırdırabilirseniz alınabilecek bir araç. komple m paket olduğunu düşünüyordu sahibi ama m paket olmadığını anlatınca dost kazığı yediğini söyledi.
Connecting site...
tanıyan bilen varsa bilgi alabilir miyim?
beyaz araç güzel fakat satıldımı noldu bılmıyorum. aracı alıcak bendım fakat fıyatta düşmedi.cabrıoleter(yılmaz) beraber gittik .biraz düşşseydi alabılırdik ama abimiz maş. tükürdüğünü yalamayan cinsten. hem paraya cok ıhtıyacım var dıyo hem ınmıyo :D
bana göre eskileri yada yapılacaklar diyelim
araç m değil
jant yok
otomatık vıtes
sunroof yok
onun harıcınde iyiydi
ha araca daha önce lpg de bağlanmamış sesi cok canlı geliyodu.
kısaca orjınal bı arac herseyıyle. bıde yılmazın dediği kusurları vardı
Öbür araçla anlaşamadık , bu araç için düşünceler neler ? tanıyan var mıdır?
Connecting site...
Son attığım linkteki araca az önce baktım düşünen arkadaşlar için yazıyorum iç trimlerin durumu çok kötü , kupası da pek iyi durumda değil kısacası araç pek iyi durumda değil arkadaşlar.
bu fiyatları görünce ben arabamı çok çok ucuza sattım galiba :) vidasına kadar orjinal bir araçtı hemde.
Sen aslında olması gereken fiyatı istiyordun bu arkadaşlar uçmuş