teşekkür ederim anlaşılan biz aramaya devam edicez :D
Printable View
teşekkür ederim anlaşılan biz aramaya devam edicez :D
daha once de soyledim, sanırım baska konudaydı, burda da soyliyim.
su aracları inanın 15e verseler almam.
temiz e36 coupe malesef 27-28den asagı yok. hatta biraz modellileri 29-30. ha ara sokaklarda yatan, amcadan teyzeden duserse bilemem.
o kadar para vercegime m3 alırım diyen de hata yapar bence. suanda 45ten asagı temiz m3 yok benim gozumde
inşallah olur tabi niye olmasın.
şase duzgun olsun dedikten sonra araba cok :D
ama keyifle binicem, ok gibi bi e36 olsun diyorsanız suan cok zor o rakamlara
yukardaki lacivertin gozumde masrafı fotolardan gorundugu kadarıyla 5-6bin tl minimum. yaptıktan sonra da adam olcak mı? bir de fotolarda gorunmeyen kısmı var tabi..
Yalan yok ben de bir e36 hastasıyım ama fiyatların şuanda çok çok yukarda olduğunu düşünüyorum , sarı bir m3 satıldı yanlış hatırlamıyorsam izmirden 34 liraya, 40 liraya beyaz sedan m3 vardı istanbulda noldu bilmiyorum , 27-28 gerçekten 320 ler için bence fazla 3.25-8 olur dolu olur eyvallah.
Sence de pahalı değil mi piyasa? Ben de demiyorum ki hatasız, kusursuz olsun 19 lira olsun ama bu kadar yıkık arabalara da 21 22 li rakamlar çok fazla. Daha bugün gözümle gördüğüm arabaya çıkarıp 10 lira vermem heryeri dökülüyor adam 21 son olur diyor
Daha iki hafta önce kendim kaçırdım şu linktekilere göre çok düzgün 94 beyaz otomatik 320 yi. 20 liraya satıldı.Ederi de o bence , şimdi o galerideki kırmızı 20 lira eder mi resimler bile herşeyi anlatmıyor mu?
evet bence de yuksek piyasa.
ama adı ustunde piyasa bu işte.
bugun kalkıp sıfır clio4 almak icin nerdeyse 50bin lira para gerekiyor. clio icin 50bin de yuksek bence. ama iste bi piyasa var, bi fiyat politikası var ve fiyatlar bu şekilde.
yıkık arabalara 20-22 isteyenleri goren duzgun diri arac sahipleri, ister istemez 30lara yaklastırıyor fiyatı.
20, 25, 28 olayına da cok takılmayın. 6silindir olduktan sonra 25e yada 28e gecmek bi motor yaptırmaya bakar :D
Asıl piyasayı karıştıran o yıkık arabaları birilerine çakmaya çalışan dolandırıcılar , ben de temiz e36 sahibi olsam o arabaları gördükten sonra 30 lira yazarım sıkıntı orda başlıyor zaten, olan yine benim gibi e36 düşkünlerine oluyor ,bakmakla yetiniyoruz şimdilik :D clio olayına hiç girmeyeyim çok karışır mevzu ama aynı şeyleri düşünüyorum :)
sadece ornek verdim clioyu, durumu anlatmak icin.
sana tavsiyem, kasası duzgun, ici hor kullanılmamıs araba bulmaya bak.
jantına boyasına aldanma, rengine bakma, hatları duzgun araba al, gerisi halloluyor.
Aynen şuan tam aradığım o, fakat pek öyle araç yok bakalım, kısmet...
biraz bakındım oyle ilanlara, bi bak bakalm.
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
son gonderdigim 25bin tlye kadar suanki ilanlarda favorim. tabi gorunus olarak favorim. detayını bilemem. ayrıca orj m tech sanırsam.
siyah olan da duzgun duruyor. model dusuk ama cok da onemli degil bence.
dusunurseniz.
Connecting site...
Şuan ki bütçem siyah hariç bu araçlar için yeterli değil.Siyah hem yaşlı hem de donanım olarak boş olduğu için çok aklıma yatmıyor yoksa güzel ve diri duruyor. Bursada ki 23 lük gri 20 ya da 21 yazsın hemen gider alırım , lakin şu an 23-25 gibi fiyatlara çıkmam mümkün değil, keşke ankarada olsa da el ele tutuşup bi pazarlık yapabilsem telefondan pazarlıkta karşı taraf ciddiye almıyor. O yüzden şimdilik bu araçlar için beklemedeyim yoksa türkiyede ne kadar satılık varsa aklımda :D bekliyorum şimdilik kısmett..
@sinan , hocam ben coupe düşünüyorum
Connecting site...
yürür motor vb. hakkında bilgisi olan var mı?
Araç hakkımda bilgim yok. Fotoğraflara göre; aracın sol hizası ve ön kaput, çamurluk hizalarında sıkıntı var. Keza ön tarafta da böbrekler, kaput ve çamurluk düzgün durmuyor. Beni boyat diye bağırıyor. Arka cam fitilleri bile hayra alamet. Sunroof sonradan tavan kesilerek açılmış. M paket olmadığını söylemeye gerek yok. Tamponlar, marşpiyeller fiber. Boş oğlu boş. Birde ufak bir detay merkezi kilidinde bir sıkıntı var sanırım. Ufak bi detay ama pahalı bi detay.
en sondaki dfb plakalı araç sadece kaput değişik yazmış ama bi tarafın podyesi bile değişik o e36 nın(sağ yada sol hangi taraf hatırlamıyorum sağ olması lazım) haliyle o taraftan iyi bi kazası var tek değişen kaput değil yani ama araç ciddi dolu ve fabrikasyon m paket
Connecting site...
arac hakkında bılgısı olan varmı
Yav 4 kapi da onerin bari bizde yararlanalim :)