Aynı şekilde düşünüyoruz , daha önce sorgulattığım beyaz temiz düzgün bir araçtı biraz benim kazmalığım yüzünden kaçırdım aracı şimdi de kafayı duvara vuruyorum onu almadığım için
Şuan temiz ve uygun coupe e36 yok en azından ankarada yok, hafta içi gidip e36 plaka olana da bakacam lakin fiyatı çok yüksek ve araç çok yorgun duruyor
Arkadan itmek harbiden bambaşkaymış....
aslında o araçla ilgili yorum yapmak için yanına gitmeye gerek yok,
ayrıca fotolarda yanıltmıyor,
kaputun sol ön tarafı kalk gidelim diyor, sol çamurluk otur mok yeme diyor,
düzgün E36 coupe bırakmadılar, kalanlarda 26-27den ağzını açıyor, çok seviyorum ama o paraları vermem, akıl işi değil
Ben de farkettmiştim onu lakin ben tamponda bir ayarsızlık var sanıyordum baya bildiğimiz yamuk duruyor gerçekte ordan da darbesi var sanırsam, iç fotolarının olmaması kafamı karıştırıyordu o konuda da haklı çıktım içi kötü durumda aracın
Uzun lafın kısası daha önceki beyaz benim için bir fırsattı elimle teptim, şuanda da e36 coupe almaktan her nekadar hayran olsamda vazgeçmiş durumdayım.Malesef temizlerine çok fazla para isteniyor ve ben 3.20 ye o paraları vermem gider m3 alırım
Connecting site...
***** sitede gezerken gördüm, şu araç hakkında yorumları alayım bilen var mıdır? art arda çok post attık ama mazur görün
Beyazla ilgili hiç yorum yapmamıştım, çünkü araç Kayseri'den gitmeydi,
ve oldukça diri bir araçtı, ilanlardaki çoğu araçtan diri duruyordu, tek olumsuz yanı otomatik olmasıydı
Ankara'da galeride 95 kırmızı var, fena gözükmüyor,recarolu falan, bakma şansın oldu mu?
son paylaştığın araçta, bayağıdır ilanda
şu araçtan bahsediyoruz değil mi? >> Connecting site...
açıkcası 290bin orjinaldir bence, değilse bile çok sorun olmamalı diye düşünüyorum![]()
Aynen o araçtan bahsediyorum , km yi kafaya takmam lakin galeri olması çok düşündürüyor yine de bi gidip bakayım
1-2 gün içinde bakar o aracın da durumunu buraya yazarım inşallah iyi çıkar da iş ciddileşir diyelim o zaman![]()
94 tür o yanlış yazmışlardıryarın ya da öbür gün o aracın detaylarını yazarım
![]()
94 bile degil bence.
orj m teknik degil sanırım, kapı cıtaları orj gibi ama tavan acık renk.
kaput yan sanayi sanırım ama canlı gormedim, bakmak lazım
silecek kolları sag sol ters takılmıs
muhtemelen 93model
aynalar yan sanayi
farların sinyal ayakları kırık
kurek bakalitleri, disk sogutucu kanalları yok
bu arada karartmalı dikiz aynası var ama torpido tek airbag.. fazla kıllantılı bi durum
bu arada bu saydıklarım ufak tefek seyler gelebilir ama hepsi para.. bu saydıklarım gibi bir cok sey daha sayabilirim bu arac icin
bu araç için düşüncelerin neler hocam
Connecting site...
orj m degil
kafa ayarı bozuk. kaput-camurluk-bıyık sacı toparlanması lazım tekrardan.
on panel boyanmıs, hatta sokulup takılmıs
silecek suyu bidonunun ustunden sallanan kabloya anlam veremedim
kapı dosemeleri orj degil, yada kaplanmıs. gri renkte ve ortaları da acık renk olmalı
torpido kapagı degismesi lazım
bos oglu bos, klima dahi yok sanırım
eger bu arac 94 ise, yuksek ihtimal airbagli direksiyon olması lazım. ama o direksiyonda airbag yok
sag taraftan duzgun durmuyor arac, ama canlı gormek lazım
yine bir suru ufak tefek masraf sayabilirim bunlar dısında
edit: acıklamayı okudum simdi de, 2 parca boya neresinde var acaba, on paneli bile boyanmıs aracın..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)