gördüğüm bi coupe ama incelemedim detaylı bilgimde yok malesef
Printable View
gördüğüm bi coupe ama incelemedim detaylı bilgimde yok malesef
arkadaslar temız pertsız kasası duzgun e36 m3 yada 328 arıyoruz
fıyat aralıgı m3 ıcın 30-35 328 ıcınde 26-30 arası fiyatlar ucuk olmuycak kısacası :)
Connecting site... Mobile tarafından gönderildi
arac hakkindaki yorumlariniz nedir arkadaslar? Max verilmesi gereken rakam sizce nedir?
Araç maşallah arkadaşın fabrika çıkış bilgilerini yazdığı kadar doluyosa güzel. Lakin Fiyat uçuk kaporta motor vs. aksamıda güzelse 27-28 eder. Ayrıca kafama takılan aracın fabrikadan BMW LM Jant, Çift spoke ile çıktığı yazıyor altada Aracimin orjinal style30 jantlari durmaktadir yazmış. Bi gariplik var bu işte
Temiz duzgun dolu ve 4 kapi favori ilani olan varmidir arkadaslar. 25 e kadar max
şu arac var ama bikac aydır ilanda, ayrıca icinden de foto yok.
durumu nedir ne degildir bilmiyorum.
Connecting site...
Iyi duruyo gidip bakmak lazim. Izmirdeymis :)
beyler temiz bmw arıyanlar nerde :) fiyatta esneğiz. Kaportası iç derisi herşeyi orjinal. Sahibindende ilanı yok sadece sitede ilanı var.
http://www.techturkey.com/forum/otom...e-boyasiz.html
Konuyu dağıttık biraz ama elektriksel bi sıkıntı var kardeşim yarın müsait olursam bırakıcam komple gözden geçirecekler 1 gün kalması lazım dedi usta, zaten video ekledim konuya gördüysen farları falan yakınca gariplikler başlıyo sebebini bilmiyorum ama çözücez inşallah :)
Connecting site... arac benımdır dusunen olursa telden ulasabılır. lpg ıslı degıl 1 yıl olmadı takılalı km orj hasar kaydı yok sag camurluk degısık komple boyavar sol aynam kırık on tampon boya ıstıyor bırde kapı haporloru eksık baskada sıkıntısı yoktur aracın saygılar.
Connecting site...
araç hakkında bilgisi olan var mı?