Z4 sorgulama

Thread: Z4 sorgulama

1. tandogan's Avatar

tandogan said:

Z4 sorgulama

Selamlar herkese,sorgulama kısmında z4 ile ilgili konu bulamadım varsa da kusura bakmasın moderatorlerimiz.ilandaki araç ile ciddi ilgileniyorum.galerici telefonda gelin konuşalım diyor.aracın geçmişi hakkında bilgisi olan,daha önce alıcı olup caymış olan varsa paylaşırsa sevinirim.aracın ilanı : Connecting site...

2. Z4 sorgulama

evren22 said:
    Connecting site... bende bunun hakkında bilgisi olan varmı merak ediyorum bugün aradım telefonu açan olmadı ortalama masrafı hakkında bilgisi olan var mı?

3. Z4 sorgulama

evren22 said:
    Connecting site...
    15 20 bin arası masrafının olduğu söylendi. Aracı alıp yaptırsam 1 2 sene kullanıp satmaya kalktığımda satmakta zorlanırmıyım? Şuan piyasası kusursuz olarak +170.000 den başlıyor.

4. bkaraca's Avatar

bkaraca said:
    15-20 bin masrafı olsa direk yapıp öyle satarlardi emin olun. En az 40-50 arası masrafı vardır.

5. HaKo's Avatar

HaKo said:
    linkteki aracı 20 bin TL ye yapıp verebiliyorlarsa o şekilde alın. Arabanın motoru cayır cayır yanmış
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

6. Z4 sorgulama

Rasse said:
    20 bine yapiliyorsa yapsinlar oyle al. Yok ben alip yaptirayim dersen 40 kagit minimum gozden cikarman gerekecek.

7. Draniela's Avatar

Draniela said:
    Connecting site...

Connecting site...

z4 bakarken nelere dikkat etmek lazımdır ? kaç k kmye kadar bakılmalı nedir ne değildir hiç bir yerde adam gibi birşey yok. Zaten ilanlardakilerin hepsi leylek gözüme garip geliyor ölü balık gibi
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

8. furkane's Avatar

furkane said:
    Quote Originally Posted by Draniela View Post
    Connecting site...

Connecting site...

z4 bakarken nelere dikkat etmek lazımdır ? kaç k kmye kadar bakılmalı nedir ne değildir hiç bir yerde adam gibi birşey yok. Zaten ilanlardakilerin hepsi leylek gözüme garip geliyor ölü balık gibi
    100k altı alınmalı ki sende bi süre biniceksin 140-150binlerde satasın diğer türlü 200binlerde alıcı zor çıkar bmw / benzinli motorda

9. Draniela's Avatar

Draniela said:
    Quote Originally Posted by furkane View Post
    100k altı alınmalı ki sende bi süre biniceksin 140-150binlerde satasın diğer türlü 200binlerde alıcı zor çıkar bmw / benzinli motorda
    aynen km ye fazla takılıyor bizim millet. peki birşey daha sorayım bilgin varsa eğer.

mesela s2k da sık görüyoruz motor indirmesi. z4te de aynı şekilde olur gibi geliyor bana yinede bilmiyorum ilanlarda pek o açıklamaya rastlamadım
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

10. furkane's Avatar

furkane said:
    aynen km ye fazla takılıyor bizim millet. peki birşey daha sorayım bilgin varsa eğer.

mesela s2k da sık görüyoruz motor indirmesi. z4te de aynı şekilde olur gibi geliyor bana yinede bilmiyorum ilanlarda pek o açıklamaya rastlamadım
    Bmw motorları çok ömürlük değiller 150 - 200binlerde cıtırdan başlıyorlar arıza cıkarmaya. hemen hemen tüm bmw olan sıkıntı ön takım + frenler bunlar çabuk tükeniyor alırken bunlara dikkat etmen gerek. Motor indirme eski tabirle rektifiye oluyor galiba, sandık motor tamamda ellenmiş bi seri motor ne kadar sağlıklı olabilir ki?

11. KOSEREN's Avatar

KOSEREN said:
    Doğrudur.Km si 3 sefer geri çekilmiş Bmw motorları 150.000 kmde motor istiyor

12. Sert@ç's Avatar

Sert@ç said:
    Motor m54 ancak e46 ve e60 bicok parcalari uymuyor...
    Kesinlikle 3.0 alin
    Quote Originally Posted by hakotech View Post
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

13. Draniela's Avatar

Draniela said:
    Quote Originally Posted by furkane View Post
    Bmw motorları çok ömürlük değiller 150 - 200binlerde cıtırdan başlıyorlar arıza cıkarmaya. hemen hemen tüm bmw olan sıkıntı ön takım + frenler bunlar çabuk tükeniyor alırken bunlara dikkat etmen gerek. Motor indirme eski tabirle rektifiye oluyor galiba, sandık motor tamamda ellenmiş bi seri motor ne kadar sağlıklı olabilir ki?
    Kesinlikle haklısın. Km düştükçe fiyat neredeyse min 10 bin TL daha artıyor zaten. 50 küsürlere z4 sadece masraf yaratır o zaman. arkadaş roadstar araç işi bizim keseye göre olmayacak herhalde bir süre daha.

Quote Originally Posted by KOSEREN View Post
    Doğrudur.Km si 3 sefer geri çekilmiş Bmw motorları 150.000 kmde motor istiyor
    Zaten insan gibi binmem ben kesin bende patlar alınca

Quote Originally Posted by Sert@ç View Post
    Motor m54 ancak e46 ve e60 bicok parcalari uymuyor...
    Kesinlikle 3.0 alin
    M. Ali Oz de aynı şekilde demişti 3.0 tutuluyor vs. gibilerinden. şöyle birşey olabilir mi peki ? 3.0 alınsa uygun yollu üstüne motor revüzyonu yapılsa nasıl olur ?
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

14. Draniela's Avatar

Draniela said:
    ocak 25 ten sonra netleşecek durum şimdiden nedir ne değildir bilelim uzun dönem çıkarsa puntoyu satıp üstüne ekleyip değiştirmek istiyorum hayırlısı bakalım ne olacak
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

15. _driver_'s Avatar

_driver_ said:
    http://www.techturkey.com/forum/members/6002-tunc.html
    tunç 3.0 kullanmıştı p.m. ile danışın yardımı olabilir
    Quote Originally Posted by mesutt1 View Post
    skodaya tam kocaman oha diodum ki driver abi içimi okudu
    Quote Originally Posted by doncarlo View Post
    saxoda sertleşme kronik pompayı kontrol edin.

16. Draniela's Avatar

Draniela said:
    Quote Originally Posted by _driver_ View Post
    http://www.techturkey.com/forum/members/6002-tunc.html
    tunç 3.0 kullanmıştı p.m. ile danışın yardımı olabilir
    teşekkür ederim şimdi geç oldu yarın yazarım uygun olursa fikirlerini alırım artık
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

17. Z4 sorgulama

canisgen said:
    Connecting site...

Connecting site...

Connecting site...
    Bu aracla ben de ilgileniyorum. Gidip baktim, motor, mekanik saglam gorunuyor, kaporta boyada da bir sorun yok. Sorum, bu durumdaki bir Z4'e max ne kadar verilir?

18. kıvancr's Avatar

kıvancr said:
    Quote Originally Posted by canisgen View Post
    Connecting site...
    Bu aracla ben de ilgileniyorum. Gidip baktim, motor, mekanik saglam gorunuyor, kaporta boyada da bir sorun yok. Sorum, bu durumdaki bir Z4'e max ne kadar verilir?
    Aracın derileri komple yenilenmiş. Alt karter koruması yok. Önden bır kazası veya alttan bır hasar almış olabılır.
    2 adet z4 um oldu. Bu aracların 3.0i alınmalı.
    2.5 3.0 arasında cok fark var. Tutulanda 3.0i leri.
    Fakat şu an ılanlarda gordugum hemen hemen çoğu araç cok duzgun gorunmuyor.
    Genel olarak satılan fıyat ortamalası, yazan fıyatlardan 6-8 tl daha aşagıda satılıyor araçlar.
    2003 model olup
    60 - 70 cıvarına satılan cok nadır z4 vardır.
    Fiyat donanım ve motor olarak bu araç en mantıklısı gıbı gorunuyor. Expertiz duzgun cıkarsa bence alınıcak araclardan bırı.
    Connecting site...
    inst. kozgaraj

19. Z4 sorgulama

evren22 said:
    Connecting site...
    araç hakkında ve hasar maliyeti hakkında bilgisi olan var mı?