Koltuklar eskı ve yıpranık gorunuyordu. Ben gordugumde arac yorgun duruyordu. Duydugum egsoz sesı kuş serısındekı abartı egsozdan farklı degıldı.aracta yay yada coıl vardı daha alcaktı, zaten sert olan z4 u dahada sert yapmıstı ıc trımlerdekı sesı cok fazlaydı. Bu eksıler aracın fıyatı uygun dahı olsa ekran ve manual olması benım dusuncelerımı degıstırmedı.
Hersey bırkenara bu fıyatlara bu arac kesınlıkle dusunulmez.
Gecen sene 3.0i 2 parca boyalı aracı hasar kayıtsızorj. 95000 de. 58bın e aldım. ve o fıyattan 3 ay ınternette kalmıstı. Su ankı satılacagı fıyatlarda bu arac ıcın 70-veya 75 hardtop oldugu ıcın ust sınırı olmalı.

Alıntı
Neyse en son 350 exper parasınıda düşüp ben arabayı paramı tamamlayıp 20 si gibi alırım ümidiyle böyle bir yola atıldım..Ama dedim buraya genede bı sorgulama atayım.Bu sırada bana araç sahibi video gönderdi aynen döşemeleri gördüm yok dvd playerların oldugu yerı gördüm çok kirli duruyordu..Alla alla dedim kendımce o kadar para vercez arabanın içinde temızlık bıle yok fotolardaki gibi diri bi görünüm yok gibi.Msj attım hemen araç dedım heralde detaylı temizlik istiyor...Evet dedi benım vaktım yok yaptıramadım fılan.Dedım pekı playerlar calısıyormu işte şu tarz cd de calısıyor bunda calısmıyor diye anlattı msjla ben dırek sogumaya basladım bide vıdeoda ekranın kenarlarındada plastık aksamda böyle eskıme durumları gibi ayrıntıları farkettım. Sonra vites körüğünün yan derisi yıpranmış filan..Hatta onun için vites körüğü yanı dedim sankı vıdeoda kirli geldı dedim...Orası yıpranmış borusanda var dedi ben alamadım dedi fılan.Bende artık vazgeçmiştim dedim böyleyse daha neler cıkar 90 a yakın para verıcem böyle bir macera zorlu olcağı düşüncesi ile vazgectıgımı söylemedım ama son gönderilen video benı dırek vazgecirdi.Ve sizin söylediğini aracın alttan kazasından hiç bahsedılmedı.Belkide 2006 senesınde kazalarda öyle birşey..Böyle bir hikaye kitap gibi yazdım vallaha.Cok uzun oldu biraz