Arkadaşlar bu araç hakkında bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim. Ciddi almayı düşünüyorum ama bir yandan da çekiniyorum. Saygılar.
Arkadaşlar bu araç hakkında bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim. Ciddi almayı düşünüyorum ama bir yandan da çekiniyorum. Saygılar.
Bu Araç Yanlış Hatırlamıyorsam Tavana Kadar Hasarlı ve Önden Kazalıydı. Hasarlı Araçlar Yerinde 40 Bin TL Civarında Yazıyordu.
Yanlış hatırlamıyorsam bende o şekilde aracı hatırlıyorum. Arkadaki R yazısı sokuluydu. Donanım aynı şekıldeydı. Ön şaselerde birşey olmasada tavan sacı muhakkak degısmıstır. tavan sacı yarıya kadar yoktu. Muhtemalen kamyon altına girmiş olabilir. Aracın hasar fotoları çok iç açıcı degıldı ve satılık olarak ilanlarda çok uzun süre kaldı. Bence alıncak bir araç degıl. ( Bahsettiğimiz araç ise.)
inst. kozgaraj
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres şu ana kadar yardımcı olan tüm arkadaşlardan Allah bin kere razı olsun. Ilanı verdim sahibinden de.
Senin bahsettigin araç siyah 06 R plaka
bu araç mavı 34 R Plaka
Ulen ne sallamısınız
Emın olmadan bılmeden oyle seyler yazmayın
sacmalamayın..
arabanın hasar kaydı yok hatta araçta boya bile yok
aracın yazılım ve dsg yazılımı biz yaptık
alınabılecek en ıyı golf r lardan bırısıdır
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
Birbirimizle saygı cercevesınde konusalım lutfen. Ben ulen değilim!!!
Sallayıp, saçmalıcak yaşta ve mevkii de kesinlikle degılım. Benı sıradan kişilerle karıştırma.
Bahsettiğim araç siyahtı zaten bu araç mavi dolayısıyla o araç olmasına imkan yok.
Arac hakkında resim paylasılmayıp ıkı aracta R plaka oldugu ıcın, o arac oldugunu dusundum. Emın olamadıgımıda iki defa belirttim.
Macit arkadaşımızda benimle aynı şekılde siyah arac oldugunu dusunmus.
İnsanlık hali resim olmayan bır sorgulamada yanlış anlaşılmış olabilir.
Araç sorgulanırken resim konulursa herkes daha emin olur. Kesin konuşur
inst. kozgaraj
Aracin simdiki sahibi surekli kadran bitiriyor galiba300km+ 2 3 farklı videosunu izlemistim.
Karda falanda gayet guzel kullanan biri. Aracta yazilimdan fazlasi var saniyordum, masallahi var.
su araba degil mi ?
Connecting site...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)