Yanıt için teşekkürler benzer şeyleri düşünüyorum sizler ile...
Manuel'e devam :D
Printable View
Yanıt için teşekkürler benzer şeyleri düşünüyorum sizler ile...
Manuel'e devam :D
bugün bu araca bakmaya gidicem
Connecting site...
var mı bilgisi fikri olan ? gerçi galeriyle görüştüm ufak bi hasar kaydı 2,3 parça boya varmış.. fiyat yüksek mi sanki?
http://www.techturkey.com/forum/otom...ml#post7385385
Düşünen varsa yardımcı olurum :)
Connecting site...
Araç hakkında bilgisi olan var mı ?
araç hakkında bilgisi olan Var mi ? Connecting site...
merhaba
arkadasıma 2009 model 160 bg dsg şanzımanlı scirocco aldık yanlız arada tekleme yapıyo nedendir acaba. baktırmadan aldık tanıdık ve ucuz oldugu için elimizde patlamaz inş :)
Atesleme arızası gibi anlattıgınız sanki.buji patlatmış olabilir.bujiden baslayın degilse bobindir.
Bu arada epc yaktıkı araç?
Şehir içi yakıt tüketimi nedir roccoların sakin kullanım ve seri kullanımda ?
bende rocco bakıyorum ama kararsızım manuel ve dsg arasında. stabil kullanıcıyımdır öle yükleme vs vs yapmam. Fiyat bütçeside 45e kadar olduğundan dolayı pek umutlu durmuyorum ama bakınıyorum işte varsa etrafınızda olabilir beyler :)
bu araç hakkında bilgisi olan varmı alınırmı ?
Connecting site...
Beyler bu araç hakkında bilgisi olan varmıdır.
ilgili ilan
Edit: bitane 3bin küsür, bitanede 17bin küsürlük kaydı varmış..
Araba alirken biz boya problem degil degisen olmasin kafidir diyoruz, gelgelelim satarken bizim boyali dedigimiz sey degisen gibi muamele goruyor. Boyle manyak bir piyasada , heleki kisa sure kullanip satma niyetiniz varsa , kazasiz , degisensiz, boyasiz denk getirmeye calisin, temiz roccolar 60 civari
Connecting site... araç hakkında bilgisi olan var mı görünenden başka hasarı var mı?
Connecting site...
Araç hakkında bilgisi düşüncesi olanlar yardımcı olabilirlerse sevinirim.
eğer büyük bir kazası yoksa bence çok iyi. cam tavan hariç dolu araba. dynaudio özellikle çok başarılı. km de az.
Connecting site... arac hakkinda bilgisi olan var mi?