Plakayı bana alsana :D
Printable View
esimin kuzeni ilk araba olarak scirocco bakiyor, ilk arabasi olacak...
eski bir scirocco kullanicisi olarak cocuga araba bulma gorevi bana dustu...
kendisinin buldugu arac
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...33410778/detay
59bin e dustu, dsg beyni degismis, garantiden motor acilmis anlamadigim bir sekilde pistonlari degismis arabanin.
2 parca boya var arka ve on camurluk.
aile icerisinde el degistirmis araba, 160hp en bos, arabada ayna paketi bile yok...
sagda solda tas izleri, sonradan taktirilan difuzor ve sag gunduz farinin kirilmasi gibi kozmetik hatalari mevcut.
yukaridaki arac icin gorusleriniz nedir? max 70k cam tavan + dsg + bi xenon oynanmamis, cani cikartilmamis kirmizi olursa iyi olur favoriniz var mi???
yorumu olan??? :confused:
dsg sart değil ise manuel arkadaşımda var 2012
dsg sart malesef
pm attım hocam
Connecting site...
araç hakkında bilgisi olan var mı alınır mı?
2012 - 1.4 tsi 122 - Sportline - 56.000km - Kaza,Boya ve Değişen yok. - Beyaz renk - Cam tavan yok.
Extraları: 18 Jant - Conti csc 5 ssr Lastik %70 - Jom Blueline Coilover - 20MM Spacer - Bmc Kutuiçi Filtre - Sonar Mercekli Xenon - Piano Black Tavan,Spoiler,Ayna Kaplama.
Fiyat 59.000 TL - Pazarlığa tabii.
Connecting site...
bixenon, cam tavan, interlagos 160 hp manuel scirocco için fiyat aralığım ne olmalı?
Düşünen olursa 2012 surekli servis bakımlı 160 hp manuel extra interlagos cam tavan bi-xenon tamamen orjinal 2. Sahibiyim hic birşeyi sokulup takılmamış aracım var Düşünen yazabilir
2009 model Beyaz hatasız kaza boya değişen kesinlikle yok düşünen olursa yardımcı olabilirim Araç Dsg dir
giden gören inceleyen oldu mu ?
scirocco r mavi
Connecting site...
önden hasarlı
Düşünüyosanız bence gidip bakın derim iyi bir pazarlıkla alınabilir eğer şuan motorunda şasesinde yürüyeninde şanzumanında bir sorun sıkıntı yoksa..
Kendi aracımı alırken bu fiyatta ilanda olsaydı bunu alırdım sonuçta scirocco R yani araç , boyası olan veya değişeni olan sciroccoları da bu fiyata veriyorlar hatta daha fazlasına..
Yeni konu açmadan önce buraya sorayım dedim arkadaşıma 50 bin tl civarında scirocco bakıyoruz bu bütçeye feleğin çemberinden geçmemiş peri kayıtsız büyük kazası olmayan birkaç parçalı 160lık scirocco bulabilirmiyiz xenonlu olursa tadından yenmez yoksa uğraşmayalım mı çünkü bu bütçede yarım parça boyalı diyende var 20 30 bin hasar kaydı var diyende var
Kısacası şuan ki piyasada 50bine biniciye temiz bir scirocco bulunur mu
Birde bu paralara sanırım temiz 122lik bulunabiliyor ama pek sıcak bakmıyoruz
Edit: imla için kusura bakmayın mobilden yazıyorum arada oluyor öyle :)
Bahçelievler, özgedik de kk 7780 plakalı rocco var bir tane.
siyah, simota filtre - egzoz var - cam tavan
76K dedi son fiyat
eder mi sizce
arkadaşlar bu aracı bilen varmı.?
eski plakası : 34 gnr 53
ilan no :258014681
Connecting Site...
araba temiz duruyor valla