Herkese iyi geceler
Taş çatlasın 65.000 e kadar çıkabilirim.
Kazasız boyasız Bi-xenon sunrooflu beyaz scirocco önerebileceğiniz ilanlar var mı ?
Herkese iyi geceler
Taş çatlasın 65.000 e kadar çıkabilirim.
Kazasız boyasız Bi-xenon sunrooflu beyaz scirocco önerebileceğiniz ilanlar var mı ?
Yazmayı unuttum . 160 lık ve dsgli olacak
Selamlar,
Mavisi ve bi-xenonsuzu mevcut, bana aittir. Gerekli detayları yazdım ama telefondan da ulaşabilirsin tabii ki.
Connecting site...
101k da sağ çamurluk tarafında ufak lokal boya
52k TL Beyaz / 34 KAA 70
Tanıdık satıyor, 1.4 fsi 122 lik
İlgilenen olursa yardımcı olmaya çalışırım / Şişli de araç
esimin kuzeni ilk araba olarak scirocco bakiyor, ilk arabasi olacak...
eski bir scirocco kullanicisi olarak cocuga araba bulma gorevi bana dustu...
kendisinin buldugu arac
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...33410778/detay
59bin e dustu, dsg beyni degismis, garantiden motor acilmis anlamadigim bir sekilde pistonlari degismis arabanin.
2 parca boya var arka ve on camurluk.
aile icerisinde el degistirmis araba, 160hp en bos, arabada ayna paketi bile yok...
sagda solda tas izleri, sonradan taktirilan difuzor ve sag gunduz farinin kirilmasi gibi kozmetik hatalari mevcut.
yukaridaki arac icin gorusleriniz nedir? max 70k cam tavan + dsg + bi xenon oynanmamis, cani cikartilmamis kirmizi olursa iyi olur favoriniz var mi???
Connecting site...
araç hakkında bilgisi olan var mı alınır mı?
2012 - 1.4 tsi 122 - Sportline - 56.000km - Kaza,Boya ve Değişen yok. - Beyaz renk - Cam tavan yok.
Extraları: 18 Jant - Conti csc 5 ssr Lastik %70 - Jom Blueline Coilover - 20MM Spacer - Bmc Kutuiçi Filtre - Sonar Mercekli Xenon - Piano Black Tavan,Spoiler,Ayna Kaplama.
Fiyat 59.000 TL - Pazarlığa tabii.
Connecting site...
bixenon, cam tavan, interlagos 160 hp manuel scirocco için fiyat aralığım ne olmalı?
deu, izmir
Düşünen olursa 2012 surekli servis bakımlı 160 hp manuel extra interlagos cam tavan bi-xenon tamamen orjinal 2. Sahibiyim hic birşeyi sokulup takılmamış aracım var Düşünen yazabilir
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)