User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
25 sonuçtan 20 ile 25 arası

Konu: Bmw X1 2.0 vs Honda Crv

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PiscocuK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    320D ile aynı motor var üzerinde sanırım? Tek farkı 4x4 olması ?
    yol tutuş ve yakıt bagaj konusunda 320 ile karşılaştırırsak sonuç nasıl olur
    X1 alacak olursak sdrive mı xdrivemı almak gerek?
    bu araçların hepsinde ekran varmı?
    bu aracı alırsak olmazsa olmazı nedir? donanım vs gibi

çok soru sordum ama en iyi bilgi kullanıcıdan alınır
    X1 makyajlandı ***** en son makyajlanan kasada 8 ileri ve 184 hp lik motor geldi makyajla gelen 2.0 xdrive ların çoğu full olarak geldi ilk geldiğinde opsiyonları hediye verdiler ama sınırlı sayıda geldi 2.el ilanlarında 2012 x1 yok gibi birşeydir bi dahada 2.0 x1 gelmedi şu an gelenlerin tamamı 1.6 sdrive ve nerdeyse tamamı full ( navigasyon cam tavan bla bla.. )
    Evveliyatı 2.0 177 hp 6 vites 320d ile aynı motor var
    Sdrive nerdeyse hiç tutulmadı çok az var ve 2.eldede fiyatları uygun seyreder tutulduğu söylenemez 1.6 benzinli olanların xdrive ı mevcut değil
    Ben ne olursa olsun xdrive alırdım karda kışta muazzam başarılı ama zevk seçim size kalmış

Aslında çok nadiren 23d leride var muazzam bi motordur 204 hp olanından ama 2.ele nadir düşer çünkü az sayıda alındı.

Yol tutuşu bildiğiniz çoğu sedan araçlardan bi hayli daha iyi 320d ye yakın ama biraz daha irilik sürüşte belli oluyor
    Yakıtı çok az değildir 320d den 2 lt fazla seyreder genel olarak rahatsız olduğum söylenemez..
    iÇ mekanı 320d den ferahlık ve genişlik olarak çokciddi seviyede daha iyidir cam tavan özellikle içerisini çok ferahlatıyor 320d de böyle bi opsiyon yok *****

Makyajdan öncekilerin %90 nında ekran yoktur çok çok nadir bendede yok mesela..
    Ama birçoğunda panoramik sunroof xenon deri koltuk vb donanımlar var

olmazsa olmazları xenon deri koltuk cam tavan ve kesinlikle en önemlisi bmw professional ses sistemi mümkünse tavan raylı ( bende yok ciddi hatam oldu ) belki xline paket ama çok mühim değil otm klima olmayanlarıda var dikkat etmekte fayda var

Aklıma gelenler bunlar seçim sizin.

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eworen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    X1 makyajlandı ***** en son makyajlanan kasada 8 ileri ve 184 hp lik motor geldi makyajla gelen 2.0 xdrive ların çoğu full olarak geldi ilk geldiğinde opsiyonları hediye verdiler ama sınırlı sayıda geldi 2.el ilanlarında 2012 x1 yok gibi birşeydir bi dahada 2.0 x1 gelmedi şu an gelenlerin tamamı 1.6 sdrive ve nerdeyse tamamı full ( navigasyon cam tavan bla bla.. )
    Evveliyatı 2.0 177 hp 6 vites 320d ile aynı motor var
    Sdrive nerdeyse hiç tutulmadı çok az var ve 2.eldede fiyatları uygun seyreder tutulduğu söylenemez 1.6 benzinli olanların xdrive ı mevcut değil
    Ben ne olursa olsun xdrive alırdım karda kışta muazzam başarılı ama zevk seçim size kalmış

Aslında çok nadiren 23d leride var muazzam bi motordur 204 hp olanından ama 2.ele nadir düşer çünkü az sayıda alındı.

Yol tutuşu bildiğiniz çoğu sedan araçlardan bi hayli daha iyi 320d ye yakın ama biraz daha irilik sürüşte belli oluyor
    Yakıtı çok az değildir 320d den 2 lt fazla seyreder genel olarak rahatsız olduğum söylenemez..
    iÇ mekanı 320d den ferahlık ve genişlik olarak çokciddi seviyede daha iyidir cam tavan özellikle içerisini çok ferahlatıyor 320d de böyle bi opsiyon yok *****

Makyajdan öncekilerin %90 nında ekran yoktur çok çok nadir bendede yok mesela..
    Ama birçoğunda panoramik sunroof xenon deri koltuk vb donanımlar var

olmazsa olmazları xenon deri koltuk cam tavan ve kesinlikle en önemlisi bmw professional ses sistemi mümkünse tavan raylı ( bende yok ciddi hatam oldu ) belki xline paket ama çok mühim değil otm klima olmayanlarıda var dikkat etmekte fayda var

Aklıma gelenler bunlar seçim sizin.
    konsolun üzerindeki kapalı kutunun içinde ekran var sanıyordum ben demek ki yanılıyorum.peki ekranlı olması için min 2012 model olması gerekiyor anladığım kadarıyla

benimde olmazsa olmazım xenon deri ve sunrooftu 3,20 den sonra kesinlikle ses sistemininde olmazsa olmaz olduğunu anladım.şuan 3,20 ye bindiğimde tiksiniyorum resmen insan o kolonları o sistemi koyarken utanır..pazar akşamı izmire 3,20 ile gidicem tek sıkıntım ses sistemi
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

coolvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    320d den memnuniyetsizliğin nedeni nedir acaba?

şahsen ben 2.0dci xtail önerebilirim. konfor, ekonomi, çok iyi 4x4 kabiliyeti geniş hacim vbvb.
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

oguz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merak ettiğim için soruyorum neden kia spo yada q3 yada volvo düşünmedınız ? Eğer 100-110 verılıcekse aslında seceneklerınız artıyor ))
    keyfimiz paşada yok halimiz itten beter

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence yeni rav4'u de listenıze kleyin 4x2 dizeli var yazın 89.000 dı ama tahmınım de suan 95.000 falandır
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Secenekler arttikca isin icinden cikilmiyor...daha jeep olsun diyorsun 2 yas daha yasli olsun diyorsun secenek artiyor...kiaya karsi cok önyargiliyim oyuzden dusunmuyorum..
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)