Değerli dostlar... Linkteki 520i hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? Alınır mı?Mantıklı mı?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6814961/detay/
Değerli dostlar... Linkteki 520i hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? Alınır mı?Mantıklı mı?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6814961/detay/
Link olmadığı için pek mantıklı durmuyor![]()
Okumadan imzalamam.....
Link gözüküyor![]()
araç temiz olabilir de o fiyata 530, 540 da alınır. hacim yüksek diyorsanız 2.2 ve 540 ile aynı vergi dilimindeki 525 de alınır.
genelde bayındır hastanesinin orda görüyorum. temiz bir araç ama okadar para verdikten sonra 50-55 e e60 kasa alırım
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
Arac güzel temiz bir araç ama o fiyatlar zor tabi. E60a binmek varken e39 hastasiyim diyosaniz alinir araba.
Arabası kadar kafası var anahtari kadar beyni yok.
tertemiz indivudual turşusu cıkmamıs donanımlı kmsi yaşına göre hiç birşey bir araç için fazla olsada emsallerina bakınca bunu istemesi normal sayılır
1881 - 193∞
gercekten temız olup da 35 civarına 520 m paket var mı bıldıgınız, ben bakıyorum hep hosaf hep hosaf![]()
E60'ı bu kadar temiz almak için min. 10-15k eklemek lazım ki bence gerek yok.
E39'un duruşu kendine has. Hee araç sahibinin istediği fiyat belki yüksk ama bu temizlikte ve dolulukta da bulmak zor.
5 kasada en çok e39'ı seviyorum daha bi hoşuma gidiyor. Ki o paralara temiz bi e60 imkansızdan öte. Bence eğer anlatıldığı gibi temizse biraz pazarlıkla alınır gönül rahatlıgıyla senelerce binilir. Yine çok fazla zarar etmeden satarsınız .
imzasız..
o paralara tertemiz 5.30 alınır
Direksiyonda eşek varsa, motor kaputunun içinde kaç beygir olduğunun hiç bir önemi yoktur. SÜRÜCÜ:
bu araba çok iyi temizlik olarak
donanımı zayıf gibi geldi ama elektrikli koltuk+ısıtma varsa kurtarır
ayrıca eski bi araba ve gitmeyen bi yapısı var
hastasıysanız alınır sakin sakin uzun uzun binilir
133 binde 98 i 28.500 e sattim hadi makyajli daha dolu daha genc diyelim 10 bin lira farketsin bune bea m5 parasi bu paraya 5.30 d manueller var![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)