Km si doğru olabilirGörüşüpte iddiası devam ederse söz söylemeye hak düşer aksi ön yargı olur biraz.
![]()
Km si doğru olabilirGörüşüpte iddiası devam ederse söz söylemeye hak düşer aksi ön yargı olur biraz.
![]()
Kaishakunin !!!
adam temiz diyecek o fiyatı yazacak ondan sonra adamı haklı olacak beyler bırakın bu işleri yahu aslını telde anlatacak adam o fiyatı yazmaz oraya fiyatı da ona göre yazar zamanında Umut VB için yazdığı fiyata bir araba laf edildi burada,şimdikilere gelince adam haklı dimi,sözde doğrucu davutluk yapmayın.
konu ses getirdi heralde ilan onay sürecine girmişFiyatta 28 bin tl kazasız diye satmaya çalışıcaktır
bide pert typer s2000 vti la bir tutmuşlar yürüyomu onlar kadar o fiyatı haketsin
35 KU 606- Outlander MT Turbo
34 ENP 29 - TypeR
34 VTE 64 - S2000
34 VG 3670 - Type-R
10 E 6622 - Civic vti
100 bın tl hasar kayıtlı tayyarı temız dıye satanlarda var
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Ben aradım, arkadan çekiç sesleri geliyordu. Adam muhtemelen kaportacı. Şu parçalar değişti, komple boyalı diye söyledi.
Edit : yani adam yalan söylemiyor en azından..
@Met sen neyin peşindesin bu arabayı senin bir yakının sadece tavanda işlem var diyip alsaydı
sonrasında da bu resimleri görseydin acaba o zaman ne diyecektin?
işiniz gücünüz sosyal mesaj sağ duyulu insan modeli..
adam 22 yazmış sadece tavanda işlem var diyor bunlarda adam haklı diyor.
git ver o zaman 22 yi mutlu ol.
Ondan sonra ies ler neden pahalı ?? benim 97 bindeki değişensiz aracıma 30 mu yazayım şimdi?
Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR
Ies lerin piyasasi bu kadar arttimi
Konu yine honda piyasasına bağlıcak eyvah
Rakama zaten takılan yokta zaten satamaz o paraya ucurumdan uçan arabaya 28 garip geliyor sadece.
daha beterleri var rezillik hat safhada
Connecting site...
Connecting site...
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
ies in temizine 19 dan fazla verenin aklından şüphe ederim zaten. mesele sadece o araç değil. bu araç 22 bin den ilanda diye senin aracın 30 bin yapmaz. 22 bin yazar da 18 e satabilir mi acaba ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)