Arkadaşlar elimde bi miktar para vardı.. hızlı bir şeyler alayım bineyim diye düşünüyordum.. Type-r baktım, başka şeyler baktım.. Sonra seneye evlilik vs düşüncem de var.. Aileme çok yük olmadan paramı saklamaya karar verdim..
Şimdi işe gidip gelmelik bi araç bakıyorum.. Bu twingolara taktım kafayı.. Bütün arkadaş çevrem alma demesine rağmen alasım varBursa'da bir tane araç buldum.. Böyle üstü açılanlardan.. Linki şu : Connecting site...
Benim için en önemli şey motoru.. Bozulmasın yeter.. Sanayilerde uğraşmayayım.. Öyle boyaydı, vuruktu vs çok önemli değil.. Şase kaymasın yeter kafasında bi adamımSonuçta 90 küsur model araba..
Araç sahibi komple boyatmış.. Büyük kazası yok dedi.. Tentesi su almıyormuş. Bursa'daki arkadaşıma Günay müsait olursa bi araştıracak nedir ne değildir diye sağolsun..
Sizin de genel görüşleriniz nedir bu arabayla ilgili.. motorunda kronik bi sorun var mıdır.. Veya başka bir şey vs.. Bilgi verirseniz sevinirim..
Nabıcaksıın olm twingoyu derseniz hak verir ama yinede alırım bunu da söliyim hahaha![]()