User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
26 sonuçtan 20 ile 26 arası

Konu: Twingo'lar hakkında bilgi..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Nightfish Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sadece içi değil dışı da makyajlı aracın. O kadar yıldır Twingo kullanırım, çevremde de o kadar insan var ama 97 yılında makyajlanan araç hiç duymadım. Tekrar bi araştırın derim.
    abi dışında makyajlı makyajsız ne gibi fark oluyor normalde ?

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oğuz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi dışında makyajlı makyajsız ne gibi fark oluyor normalde ?
    En basitinden makyajlıda ön farlar tek parça. Arka farlar da tek renk kırmızı oluyor. Bunun dışında ön tampon farklı.

Jem89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sadece içi değil dışı da makyajlı aracın. O kadar yıldır Twingo kullanırım, çevremde de o kadar insan var ama 97 yılında makyajlanan araç hiç duymadım. Tekrar bi araştırın derim.
    En basitinden makyajlıda ön farlar tek parça. Arka farlar da tek renk kırmızı oluyor. Bunun dışında ön tampon farklı.
    Yani kazalı vs olma ihtimali mi vardır diyorsunuz.. Twingo'lar hakkında çok fazla bilgim yok.. Diğer konuda sizin yazdıklarınızı da okudum baya bilgi edindim teşekkürler onun için..

Mesela bu da 97 model ama dışı makyajlı.. Yani farlar tek parça stoplar kırmızı..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...43786896/detay

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sanmıyorum ki kazalı olsun, makyajlının parçaları daha pahalı çünkü. Bir de kazalı olsa 1 parça yeni kasadan alır, 2 parça alır ama neden komple yeninin parçalarını kullansın ki ?

Bence aracın sahibi model yılını bilmiyor. Ruhsatı alıp bi kontrol edin derim.

Bir de araç komple boyalı mı acaba ? Ön - arka tamponlarda çeşitli boya dökülmeleri var ki Renault plastik tamponlar boyandığında sıkça karşılaşılan bir sorun. Bir de arkadan olan fotoğraflarda davlumbazlara boya taşmış gibi görünüyor.

Ne demek, her türlü soruda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sanmıyorum ki kazalı olsun, makyajlının parçaları daha pahalı çünkü. Bir de kazalı olsa 1 parça yeni kasadan alır, 2 parça alır ama neden komple yeninin parçalarını kullansın ki ?

Bence aracın sahibi model yılını bilmiyor. Ruhsatı alıp bi kontrol edin derim.

Bir de araç komple boyalı mı acaba ? Ön - arka tamponlarda çeşitli boya dökülmeleri var ki Renault plastik tamponlar boyandığında sıkça karşılaşılan bir sorun. Bir de arkadan olan fotoğraflarda davlumbazlara boya taşmış gibi görünüyor.

Ne demek, her türlü soruda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
    Sağolasın çok teşekkür ederim.. Araç boyalıymış evet.. O konuda sıkıntı yok oğlunun arabasıymış zaten.. Abi arabanın boyalı olduğunu söyledi.. Arka bagajında da kılcal çizikler varmış.. istersen orayı da sen boyatabilirsin falan dedi..

Ben 2. görüşmede sordum 97 model mi diye.. Evet dedi.. 99'lar makyajlı oluyormuş bu 97 diyince çoğu öyle ama 97'de de makyajlılar varmış dedi.. Sonuçta benim için model yılı önemli değil.. Çok büyük kazası olmadığı müddetçe alır binerim..

Dediğiniz doğru.. Makyajlının parçaları daha pahalıdır düz mantığa göre.. Ve o kadar ciddi bir kaza olsa, yani göğüslüğe değişecek kadar Günay fark ederdi onu.. Muhtemelen abi model yılını bilmiyor ya da yeni bi tür bulduk

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Boyalı olması daha iyi bence. Benim 97 Twi güneş yanığından yamulmuştu garibim, boyatınca arabaya tekrar ısındım.
    Amca yüksek ihtimal yanlış biliyordur. Çok da çaktırmamak lazım, model yeni diye fiyatı artırmasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Boyalı olması daha iyi bence. Benim 97 Twi güneş yanığından yamulmuştu garibim, boyatınca arabaya tekrar ısındım.
    Amca yüksek ihtimal yanlış biliyordur. Çok da çaktırmamak lazım, model yeni diye fiyatı artırmasın
    Yok fiyatta okeyleştik gibi zaten.. Fiyatı değiştirirse ayıp eder haha Bence de boyalı olması daha güzel.. Tertemiz duruyor güneş yanığı vs derdi yok..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)